800g csibemell , 400g bacon , 200g sajt / lehet eidami , gounda vagy akár füstölt sajt is/ , 2 tojás , 4ek tejföl , 3 ek simaliszt , só , bors ízlés szerint , petrezselyemzöldje
A csibemellet felkockázzuk . A tejfölt , a tojást , a sajtot , apróra vágott petrezselyemzöldjét és a lisztet egy tálba jól kikeverjük , ízesítjük és belekeverjük a csibemellet . Őzgerincfomát kirakjuk a baconnel úgyhogy kilógjon belőle , beleöntjük a masszát és a kilógó bacondarabokkal befedjük . 200 fokra előmelegített sütőbe kb 1óra alatt készre sütjük .
A húst megmossuk, majd, kisméretű kockákra vágjuk. Sózzuk, és félre tesszük. A fokhagymákat megpucoljuk, majd fokhagyma nyomón átnyomjuk. Vöröshagymát megpucoljuk apróra vágjuk,(...
Elkészítési idő: 45 percElőször a gombát,piros kaliforniai paprikát, fenyőmagot és a hagymát olivaolajon átfuttattam, utána a sózott,csíkokra vágott csirkemellet adtam hozzá,kérgesre sütöttem, megszórtam...
Elkészítési idő: 30 percA húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átkenjük vele a hús...
Elkészítési idő: