800g csibemell , 400g bacon , 200g sajt / lehet eidami , gounda vagy akár füstölt sajt is/ , 2 tojás , 4ek tejföl , 3 ek simaliszt , só , bors ízlés szerint , petrezselyemzöldje
A csibemellet felkockázzuk . A tejfölt , a tojást , a sajtot , apróra vágott petrezselyemzöldjét és a lisztet egy tálba jól kikeverjük , ízesítjük és belekeverjük a csibemellet . Őzgerincfomát kirakjuk a baconnel úgyhogy kilógjon belőle , beleöntjük a masszát és a kilógó bacondarabokkal befedjük . 200 fokra előmelegített sütőbe kb 1óra alatt készre sütjük .
A hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével együtt. A paradicsomokat félbevágjuk, majd félretesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűsz...
Elkészítési idő: 35 Nehézség: KönnyűA keményítőt, a lisztet, a tojást, a sütőport és a vizet összekeverem és palacsintatészta sűrűségű masszát készítek belőle. A csirkemellet felcsíkozom, sózom, borsozom, majd az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat sóztam, borsoztam. A lisztet összekevertem a pirospaprikával és egyesével beleforgattam a combokat. Egy tepsibe rakosgattam, szépen egymás mellé. A hagymát kariká...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst tisztítsd meg, vágd csíkokra, sózd be, majd tedd félre. A gombát szeleteld fel kedvednek megfelelően, a hagymát kockázd, az uborkát pedig szintén hangulatodnak megfelelő - l...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű