bármilyen csirke hús
kevés liszt
4 deci 20%-os tejföl
2-3kanál étolaj
összezúzott fokhagyma
só, bors, majoránna
Őrölt piros paprika
A tetejére reszelt sajt
A hozzávalókat a sajt kivételével összekeverem.
A húsokat kicsit besózom, majd beleforgatom a tejfölös masszába.
Egy hőálló tálba egymás mellé rakom, reszelt sajttal bőven meghintem.Letakarom és 180-200fokon szép pirosra megsütöm. A sütőedénybe maradt hús szaft , a burgonyát megöntöttem vele.
Nagyon finom étel,
A hagymát aprítsuk fel, félig dinszteljük meg, majd adjuk hozzá a felaprított füstölt sonkát is. Pár percig pirítsuk, majd öntsük fel a fél dl vízzel, és addig pároljuk amíg el ne...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk vagy csíkozzuk. A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, beleforgatjuk a húst és kb 1 órára betesszük a hűtőbe (akár többet is). A krumplit meghámozzuk, nagyobb...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Egy 1,8-2 literes őzgerincformát alaposan kikentem margarinnal, majd kibéleltem a kissé egymásra csúsztatott sonkaszeletekkel úgy, hogy a forma peremén is túllógjanak. 2. A c...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet megfelezzük, majd megfelezzük és kissé kiklopfoljuk, úgy hogy egy zacskóba teszünk egy darabot és óvatosan így klopfoljuk ki, mivel így nem fog szétesni. Ha a húst k...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű