bármilyen csirke hús
kevés liszt
4 deci 20%-os tejföl
2-3kanál étolaj
összezúzott fokhagyma
só, bors, majoránna
Őrölt piros paprika
A tetejére reszelt sajt
A hozzávalókat a sajt kivételével összekeverem.
A húsokat kicsit besózom, majd beleforgatom a tejfölös masszába.
Egy hőálló tálba egymás mellé rakom, reszelt sajttal bőven meghintem.Letakarom és 180-200fokon szép pirosra megsütöm. A sütőedénybe maradt hús szaft , a burgonyát megöntöttem vele.
Nagyon finom étel,
A csirkemelleket két ujjnyi csíkokra vágjuk és beletesszük egy tálba. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olajjal és hozzáadjuk a mustárt. Ezt jól összekeverjük, hogy mindenhol érje az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a forgatáshoz a lisztet...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA húsokat kiklopfoljuk, átkenjük sóval és borssal. A tojásokat megfőzzük, majd felvágjuk. A paprikát és az uborkát is hosszú csíkokra vágjuk. A húsok közepén elosztjuk a felszelete...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A libacombokat besózzuk, majd kettévágjuk. Egy vastag falú vaslábasban először nem túl forró libazsíron elősütjük, közben folyamatosan emeljük a hőmérsékletet. 2. Ha a libacomb...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Közepes