1 kg csirkemell
2 fej vöröshagyma
1 kg fagyasztott brokkoli
6-8 gerezd fokhagyma
2,5 dl tejszín
só
őrölt bors
reszelt szerecsendió
kevés liszt
2 dl tejföl
kevés olívaolaj
A csirkemellet megtisztítottam és felkockáztam.
A vöröshagymát megtisztítottam, apróra kockáztam, majd kevés olajon megfonnyasztottam. Rászórtam a húst és fehéredésig sütöttem. Sóztam, borsoztam, hozzáadtam a zúzott fokhagymát, és kevés vizet öntöttem alá, majd fedő alatt megpároltam.
Amikor a hús megfőtt, hozzáadtam a brokkoli rózsákat, és megpároltam.
Végül öntöttem hozzá kevés tejszínt, reszelt szerecsendióval fűszereztem, és tejfölben elkevert kevés liszttel sűrítettem. Spagettivel tálaltam.
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kor...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA húst vágjuk csíkokra, sózzuk meg és tegyük félre egy kicsit. Ezután kevés olajon hirtelen pirítsuk meg, majd szedjük ki a serpenyőből. A visszamaradt olajon pirítsuk meg a fela...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát a csomagoláson lévő útmutató szerint kifőzöm. A vöröshagymát finomra vágom és tetszőleges zsiradékon üvegesre pirítom, majd rádobom a csíkokra vágott húst, sózom, bors...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű