1 kg csirkemell
2 fej vöröshagyma
1 kg fagyasztott brokkoli
6-8 gerezd fokhagyma
2,5 dl tejszín
só
őrölt bors
reszelt szerecsendió
kevés liszt
2 dl tejföl
kevés olívaolaj
A csirkemellet megtisztítottam és felkockáztam.
A vöröshagymát megtisztítottam, apróra kockáztam, majd kevés olajon megfonnyasztottam. Rászórtam a húst és fehéredésig sütöttem. Sóztam, borsoztam, hozzáadtam a zúzott fokhagymát, és kevés vizet öntöttem alá, majd fedő alatt megpároltam.
Amikor a hús megfőtt, hozzáadtam a brokkoli rózsákat, és megpároltam.
Végül öntöttem hozzá kevés tejszínt, reszelt szerecsendióval fűszereztem, és tejfölben elkevert kevés liszttel sűrítettem. Spagettivel tálaltam.
Melegítsük fel a tészta főzővizet, majd főzzük ki a tasakon olvasható utasítások szerint. Eközben a kockákat 1 evőkanál olajban dolgozzuk el krémes pasztává egy evőkanál segítségév...
Elkészítési idő:Egy tűzálló tálat kivajazunk. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, ha szükséges kiklopfoljuk. Sóval, borssal fűszerezzük majd lisztbe - felvert tojásba - resztelt sajtba for...
Elkészítési idő:lőször készítsük el a tölteléket. Ehhez a puha vajba elkeverjük az aprított petrezselymet, a préselt fokhagymát, majd a megsütött és felaprított bacon szalonnát. Sózzuk borsozzu...
Elkészítési idő:A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. Lisztbe mártjuk, majd a burgonyás tésztába. Közepes lángos lassan kisütjük. Nagyon finom egy könnyű saláta mellé. Aki szereti kész...
Elkészítési idő: 1,5 óra