1 egész konyhakész csirke,
házi ételízesítő,
só,bors.
Töltelékhez:
fél kg kenyér beáztatva,kinyomkodva,
25 dkg elkapart máj,
1 köteg petrezselyemzöld aprítva,
2 db tojás,
2 gerezd fokhagyma,
só,bors.
Az egész csirkét tetszés szerint fűszerezzük én most csak ételízesítőt használtam,sót és borsot.A tepsit kizsírozzuk.
A töltelékhez valókat csak összekeverjük és megtöltjük a csirke belsejét,a többi tölteléket pedig mellétesszük.Közben a csirkét vajjal kenegettem.
1. Egy serpenyőt közepesen felhevítünk, beleöntjük az olajat és rádobjuk a felkockázott bacont. Ropogósra pirítjuk, majd kiszedjük és félretesszük. 2. Az érmékre vágott csirkemel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk, és a forró olajon, kis adagokban aranybarnára sütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd kivesszük. A zsiradékban megolvasztjuk a vajat, rászórjuk a lisztet, és megpirít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk. Egy tálba beletesszük a lisztet, keményítőt, sót, tojást, olajat, sütőport és a vizet, majd sűrű masszát keverünk belőle. Beleforgatjuk a kockákra vágott húst....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsok megmosása és nagyobb darabokra való vágása után, majd a szokásos sózás, borsozás (óvatosan) után a szeletekre vágott füstölt szalonnát egyenletesen be kell vagdosni. Egy...
Elkészítési idő: 95 perc Nehézség: Könnyű