1 egész konyhakész csirke,
házi ételízesítő,
só,bors.
Töltelékhez:
fél kg kenyér beáztatva,kinyomkodva,
25 dkg elkapart máj,
1 köteg petrezselyemzöld aprítva,
2 db tojás,
2 gerezd fokhagyma,
só,bors.
Az egész csirkét tetszés szerint fűszerezzük én most csak ételízesítőt használtam,sót és borsot.A tepsit kizsírozzuk.
A töltelékhez valókat csak összekeverjük és megtöltjük a csirke belsejét,a többi tölteléket pedig mellétesszük.Közben a csirkét vajjal kenegettem.
A megmosott csirkemellet vágd ketté és enyhén klopfold ki, nem kell túl vékony legyen a hús. Sózd, borsozd meg. A két hússzeletet tedd egy hőálló tálba.A burgonyát hámozd meg és a...
Elkészítési idő:Először is tisztítsd meg a csirkemellet, és vágd ízlés szerint 2-3 szeletbe. Sózd és borsozd. 2. A sárgarépát és a cukkinit vágd föl csíkokba, aprítsd fel a fokhagymát. 3. Egy na...
Elkészítési idő: 40 percCsirkét kockára vágjuk és megpirítjuk olajon/kókuszzsíron. Közben a zöldségmixet felrakjuk főni és a bulgurt is, mikor megfőttek egybe öntjük őket a csirkés serpenyőbe. Felöntjü...
Elkészítési idő: