8 tojás
35dkg vajhoz 25dkg kristálycukrot addig keversz mìg elolvad a cukor,majd a tojásokkal egyenként jól kikevered.Ha vanìliásra akarod teszel bele vanìliát ha csokisra akkor 2 ek.kakaóport 0,5dl forróvizben feloldva és vissza hútve hozzá adod.Utána annyi lisztet teszel hozzá hogy közepesen kemény masszát kapjál!Ez kb.35dkg liszt,de én nem szoktam mérni,mert már érzem mikor jó,és egy sütőpor kell bele!Ezt nagyon lassan sütöd majd fél óra múlva emelsz a hőfokon közepesre,és ìgy sütöd végig!Ezt a tésztát imádom mert szaftos és jólis formázható n morzsolódik!
kakaó 3 kanál
A hozzávalókat kikeverjük és ebből az adagból két vastag lepény jön ki! Elég nagy adag. Lassan sütjük alacsony fokozaton! Majd miután sikerült átfordítani betöltjük az egyik olda...
Elkészítési idő:Így készítsd: A titok az áztatásban rejlik! 1. Ahhoz, hogy igazán finom, puha gesztenyéd legyen, áztasd be őket egy-két órára! Engedj rájuk annyi vizet, hogy ellepje őket. Am...
Elkészítési idő: