200 g edami sajt
200 g majonéz
180 g tejföl(min. 16%)
7 ger fokhagyma
só
őrölt bors
A sajtot finomra reszeljük. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát, és alaposan összekeverjük. Megízesítjük sóval, borssal, újból átkeverjük, és a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Fél óra múlva már fogyasztható is.
Serpenyőben lepirítjuk a negyedelt kolbászt, majd a lassúfőzőbe tesszük. A visszamaradt zsiradékon enyhén megkérgesítjük a felkockázott marhalapockát, ezt is a gép tartályába szedj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük el a cukrot és az élesztőt kézmeleg vízben, hagyjuk néhány percig felfutni. Összeöntjük a többi hozzávalóval, tésztát dagasztunk . Kiolajozott edénybe tesszük, a tés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a cukorral, majd a tejföllel elkeverjük, hozzáadjuk a rumot, végül a sütőporos liszttel összegyúrjuk. Ha túl lágy lenne, még adhatunk hozzá lisztet, a lényeg, hogy ne raga...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFŐTT HÚS Felhasználhatjuk tölteléknek, készíthetünk belőle pástétomot vagy különböző ízesítéssel friss, önálló ételt vagy főzelékre feltétet. Fontos, hogy erőteljesebben ízesítsük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű