200 g edami sajt
200 g majonéz
180 g tejföl(min. 16%)
7 ger fokhagyma
só
őrölt bors
A sajtot finomra reszeljük. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát, és alaposan összekeverjük. Megízesítjük sóval, borssal, újból átkeverjük, és a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Fél óra múlva már fogyasztható is.
A csirkemájat átmossuk, kisebb darabokra vágjuk, lecsepegtetjük, papírtörlővel szárazra töröljük, és megszórjuk borssal, majoránnával. A darált húst összedolgozzuk a tojással, a fű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejből a búzadarával és 4 kanál cukorral tejbegrízt főzünk. Ha kihűlt hozzátesszük a túrót a 3 kanál cukrot és 2 cs. vaníliás cukrot. Olajon megpirítjuk a zsemlemorzsát amelybe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldbabot a fűszerekkel és az olajjal összekeverem, sütőpapírral bélelt tepsibe teszem. Előmelegített sütőben 180 fokon sül kb. 15. percig Lehet hozzá adni fokhagymás tejfeles m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zabpehelyhez keverd hozzá az apróra vágott magokat, a sót és a fahéjat, ha kókuszchipset használsz, azt is. Öntsd rá a kókuszolajat, a mézet és csepegtesd rá a vaníliát. Alaposa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű