10 tojás
20 dkg tepertő
1 nagy fej lilahagyma
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál mustár
só, bors, ízlés szerint
A tojást keményre főzzük, megtisztítjuk , és ha kihűlt a tepertővel és a megtisztított hagymával húsdarálón ledaráljuk.
Összekeverjük a tejföllel és a mustárral, majd hozzá adjuk a sót és a borsot.
Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
1. lépés A zabkorpát és a tejet egy kis lábasban felrakjuk főni és folyamatosan kavargatva addig főzzük amíg sűrű nem lesz az állaga. 2. lépés A banánt felkarikázzuk és egy tál...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA cukkinis palacsinta elkészítése semmivel sem bonyolultabb, mint egy klasszik palacsintáé: a cukkinit nagy lyukú reszelőn lereszeljük, összekeverjük egy nagy csipet sóval, majd ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát puhára főzöm, krumplinyomóval megtöröm és hagyom kihűlni. Amikor meghűlt, hozzáadom a reszelt parmezánt, a tojást, az aprított petrezselyemzöldet, sózom, borsozom, a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesTurmixgépbe rakjuk a csicseriborsót és a babot, ízesítjük mustárral, sóval, hozzáadunk három paradicsomot, egy vöröshagymát és egy póréhagymát. Megszórjuk füstölt fűszerpaprikával,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű