10 tojás
20 dkg tepertő
1 nagy fej lilahagyma
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál mustár
só, bors, ízlés szerint
A tojást keményre főzzük, megtisztítjuk , és ha kihűlt a tepertővel és a megtisztított hagymával húsdarálón ledaráljuk.
Összekeverjük a tejföllel és a mustárral, majd hozzá adjuk a sót és a borsot.
Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
A spenótot megpucoljuk, megmossuk, sós vízben megfőzzük, és botmixerrel pürésítjük. A palacsintatészta hozzávalóit kikeverjük, és a szokásos módon kisütjük a palacsintákat. A fet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat megfőzzük. Próbáljunk meg nagyobb és egyforma, nem szétfövő típust választani. Ha kész, hagyjuk, míg egy kicsit kihűl. Közben vágjuk kis kockákra a főtt sonkát, resz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: A gombafejeket alaposan megtisztítjuk, szárukat kivágjuk. (Az ép gombaszárakat apróra összevágva belepiríthatjuk a töltelékbe.) Elkészítés: A húsos töltelékhez...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát héjában 35 perc alatt megfőzzük. 2. Közben az olajon fehéredésig pirítjuk a húst, majd a kétféle 3. Belekeverjük a paradicsompürét, azzal is lepirítjuk, sóval, ca...
Elkészítési idő: 105 perc Nehézség: Könnyű