-kacsacomb
- só,bors,kakukkfű,majoranna,petrezselyem
1)Beirdalom a kacsa bőrét
2)Befűszerezem mindkét oldalát
3)Jénait kizsirozom,kacsákát az irdalt bőr felőli oldalát rakom alulra,öntök rá kicsi vizet ,rakok rá aufóliát
170fokra légkeverésen előmelegített sütőbe rakom:1,5 óra
4)Kiveszem,megfordítom a combokat,majd további 60 percet sütöm,de amikor tudok locsolok rá egy kis zsírt
A csirkemellet felszeleteljük úgy, hogy nagyobb érméket kapjunk, sózzuk, borsozzuk. Az almákat kettévágjuk, magházát kivágjuk és felszeleteljük. Közepes tepsit vagy jénai tálat kio...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűBaconszalonnát és a hagymát összepirítjuk, levéve a tűzről mehet hozzá a krémsajt és a petrezselyem, só, bors A csirkemelleket felszúrjuk, kinyitjuk, kívül belül sózzuk majd megpa...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA gyroshoz a húst tetszőleges csíkokra vágjuk, a fűszerkeverékkel megszórjuk, kevés olívaolajjal meglocsoljuk, és jól összeforgatjuk. Ha van rá lehetőség, néhány órára hűtőbe tessz...
Elkészítési idő: 75perc Nehézség: KönnyűElőször is tisztítsd meg a csirkemellet, és vágd ízlés szerint 2-3 szeletbe. Sózd és borsozd. 2. A sárgarépát és a cukkinit vágd föl csíkokba, aprítsd fel a fokhagymát. 3. Egy na...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes