menu

Családireceptkönyv.hu

Kacsacomb Tupperware-ben


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Kacsacomb / kacsamell
Fűszerkeverék
Só, borsikafű
Citromfű
Kakukkfű
Narancskarikák

Elkészítés:


Húst beirdalni, fűszerkeverékkel bekenni, fűszerekkel óvatosan megszórni.
200 C, 50 perc fedve
Félídőben rá a narancskarikák.

Trükkök, tippek, praktikák:


Lehet mellé bacont, füstölt császárszalonnát, nagyra vágott kacsahájat tenni, a végén vörösborral fedés nélkül kb. 10 perc.
A zsírt le kell merni a bor előtt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek, Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Csirkecomb - Mustáros-fokhagymás mártásban sült
Csirkecomb - Mustáros-fokhagymás mártásban sült

1. Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. 2. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. 3....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Tejfölös hús
Tejfölös hús

A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk az arróra vágott húst, majd sózzuk, borsozzuk és kevés vizet öntünk hozzá. Fedő alatt pároljuk. Ha már majdnem kész...

Elkészítési idő: 50perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rosé kacsamell sütése
Rosé kacsamell sütése

Először is melegítsd elő a sütőt 220 fokra. Készítsd elő a kacsamellet: tisztítsd meg ha szükséges (csak a színhús és a bőre maradjon), vágd be éles késsel a bőrét keresztbe, de v...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Márti
HERB AND CITRUS OVEN ROASTED CHICKEN
HERB AND CITRUS OVEN ROASTED CHICKEN

Preheat oven to 400 degrees F. In a small bowl whisk together olive oil, garlic, sugar, lemon juice, orange juice, Italian seasoning, paprika, onion powder, red pepper flakes, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk