Nokedlihez:
- 200 gramm liszt
- kb 1 dl víz
- 1 tojás
- további 4 tojás a végén
1. Elkészítem a nokedlit, majd forró, sós vízben kiszaggatom, és addig főzöm, míg a felszínre nem érnek
2. Zsírt felmelegítem a serpenyőben, belerakom a nokedlit, ráverem a tojásokat, és megsütöm, de ne száradjon ki.
Az almákat meghámozzuk, kiszedjük a magházukat, és vékony cikkekre vágjuk őket. Ezután a többi hozzávalóból palacsintatésztát készítünk. Gyakorlatilag minden mehet egybe, a tejet k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA párizsit lereszeljük,majd a meghűlt tojásokat is belereszeljük,majd összekeverjük a tejfőllel.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit megfőzzük. Amíg fő, a hagymát vágjuk kis kockákra, majd forgassuk lisztbe, és süssük ki forró olajban, hogy ropogósak legyenek! Ha megsült, szalvétával kibélelt edénybe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Kevés olajat forrósítunk egy lábasban, beletesszük a hagymát és a felkarikázott kolbászt, és megpirítjuk. Lehúzzuk a lábast a tűzről, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű