35 dkg sült, vagy főtt hús,
40 dkg burgonya,
15 dkg alma,
15 dkg ecetes uborka,
2,5 dkg mustár, só, törött bors,
2 tojás,
5 dkg füstölt nyelv,
1 citrom,
tartárt mártás.
Sűrűbb tartármártást készítünk. A húst, a héjában főtt, meghámozott, lehűtött burgonyát, a meghámozott almát és uborkát, a kemény tojást egyenletes, vékony metéltre vágjuk. Sóval, borssal, mustárral, citromlével fűszerezzük és annyi tartármártással keverjük össze, hogy könnyen formázható salátát nyerjünk.
A húst bekenem a tabasco szósszal (de tetszés szerint ízesíthetjük bármivel) és egy öntöttvas grillserpenyőben zsiradék nélkül megsütöm. A zöldségeket tetszés szerint összeaprít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit megfőzzük, majd felkarikázzuk. A lilahagymát vékony csíkokra vágjuk és megsózzuk. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk. A sárgáját egy külön tálba tesszük, kevés ételíz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűDie Nudeln nach Packungsvorgabe kochen. Alle Zutaten für die Sauce in einer großen Schüssel mischen und mit Salz, Pfeffer und Paprikapulver stark würzen, da die Nudeln viel Gesc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egyik kígyóuborkát meghámozzuk, magjait kikaparjuk. Feldaraboljuk, botmixerrel pürésítjük. Hozzáöntjük az olívaolajat, ecetet, a nagyobb darabokra vágott fokhagymát, sózzuk, bor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű