4 főre: 5 dkg füstölt szalonna, 1 dl tejföl, 15 dkg párizsi , 10 dkg reszelt sajt, 1 kis fej vöröshagyma, ízlés szerint mustár és ketchup, só, bors, szendvicskenyérszeletek
A füstölt szalonnát, a lehéjazott párizsit és a megtisztított vöröshagymát kétszer átdaráljuk, hogy pépes legyen, majd hozzákeverjük a tejfölt és ízlés szerint mustárt, ketchupot, sót és borsot. A megpirított kenyérszeleteket megkenjük a szalonnás krémmel, forró sütőben vagy grillsütőben pirosra sütjük, azután megszórjuk reszelt sajttal, és a sajtot ráolvasztjuk.
Die Nudeln wie gewohnt kochen. Dann alle Zutaten mit einander vermengen und nach Bedarf mit Salz, Pfeffer und Paprikapulver würzen.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott, zöldjétől és gyökerétől megszabadított retket cikkekre vágjuk, az újhagymát karikákra. A görög joghurtot összekeverjük az almaecettel és egy csipet himalája sóval. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkehúst vékony szeletekre vágjuk, besózzuk és borsozzuk, majd kevés olajon egy grillserpenyőben készre főzzük. A répát, burgonyát meghámozzuk és kb 10 percig főzzük (ha a b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát amilyen vékony szálakra csak tudjuk, felaprítjuk. Nem sózzuk be előre, és nem csavargatjuk! Az olajat megforrósítjuk, beletesszük a cukrot és hagyjuk aranyszínűre ka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű