4 főre: 5 dkg füstölt szalonna, 1 dl tejföl, 15 dkg párizsi , 10 dkg reszelt sajt, 1 kis fej vöröshagyma, ízlés szerint mustár és ketchup, só, bors, szendvicskenyérszeletek
A füstölt szalonnát, a lehéjazott párizsit és a megtisztított vöröshagymát kétszer átdaráljuk, hogy pépes legyen, majd hozzákeverjük a tejfölt és ízlés szerint mustárt, ketchupot, sót és borsot. A megpirított kenyérszeleteket megkenjük a szalonnás krémmel, forró sütőben vagy grillsütőben pirosra sütjük, azután megszórjuk reszelt sajttal, és a sajtot ráolvasztjuk.
A csirkemellet megfőzzük sós, curryporos vízben. Apró kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a szintén apró kockákra összevágott gyümölcsöket is. Ízlés szerint adunk hozzá sót, borsot, esetle...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük. A húst átkenjük a fűszerekkel és megpároljuk, amikor elkészült felszeleteljük és egy tálba tesszük. A zöldségeket is apróra vagdossuk és hozzákeverjük. Az ol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Krompir oguliti, skuhati j posoljenoj vodi, ocjediti i sjeci na kocke ili po zelji. Dodati mu sad sve Ostale sastojke Pa zaciniti A Soli, biberom, sok limuna dodati, persun i p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szószhoz valókat összekeverjük, felhasználásig hűtőben tartjuk. Az édesburgonyát meghámozzuk, kétcentisre szeljük. Lobogó, sós vízben puhára főzzük (kb. 5 perc), kihűtjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű