15 dkg tepertő
1 nagy csipet só
1csipet őrölt bors
1 kk mustár
1 ek margarin
A bőr nélküli tepertőt húsdarálón ledaráljuk. Sózzuk, borsozzuk, belekanalazzuk a margarint és a mustárt.
Alaposan összekeverjük.
A káposztát vágd vékony csíkokra, az almát, zellert, céklát pucold meg, majd reszeld le nagy lyukú reszelőn és keverd a káposztához. Enyhén sózd meg, önts rá 1-2 ek-nyi gyengébb e...
Elkészítési idő:1 tasak MAGGI Fortélyok tésztára Bolognai spagetti alap 1 darab citrom 1 mokkáskanál porcukor 2 darab babérlevél 4 dl víz 40 dkg csiperkegomba 1 fej vöröshagyma 3 evőkanál o...
Elkészítési idő:A tojásokat már jó előbb gyűjtögetjük : A tetejüket megkocogtatva törjük fel és öntjük ki belőle a tojást , alaposan kimossuk szódabikarbónás forró vízben ,kiöblítjük és műanyag to...
Elkészítési idő: