15 dkg tepertő
1 nagy csipet só
1csipet őrölt bors
1 kk mustár
1 ek margarin
A bőr nélküli tepertőt húsdarálón ledaráljuk. Sózzuk, borsozzuk, belekanalazzuk a margarint és a mustárt.
Alaposan összekeverjük.
1. A tojásokat meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük. 2. A sonkát egy másik tányérban szintén lereszeljük. 3. Az uborkát apró kockára vágjuk és a zöldhagymát karikár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSós vízben feltesszük főni héjastól a krumplit (2 tk sót teszünk a vízébe). A vöröshagymát felkarikázzuk. 1 liter vizet 1 teáskanálnyi sóval és az ecettel felforralunk. A hagymá...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA majonézes salátaalaphoz összekeverjük a hozzávalókat. A sajtokat kicsire felkockázzuk. Az almát megpucoljuk és felkockázzuk. A salátaalapba belekeverjük a sajtokat és az almát....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát lecsöpögtetjük, apróra vágjuk, és nagyobb salátástálba tesszük a répával együtt. A szalonnát ropogósra sütjük az olívaolajon, majd ezt is a káposztához adjuk a zsiradé...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű