menu

Családireceptkönyv.hu

Tormahab


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 dl tejszín
10 dkg vaj
1 csomag zselatin
10 dkg ecetes torma

10 dkg juhtúró

bors

Elkészítés:


A tejszínt felverjük és hozzákeverjük a kikavart vajat. Sóval, borssal és az ecetes tormával ízesítjük. Végül hozzáadjuk a juhtúrót és a beáztatott és felolvasztott zselatint. Formába tesszük és hűtjük.

Pirítóshoz, sült-főtt húsokhoz kínáljuk.

Tormahab

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Csirkemell saláta II.
Csirkemell saláta II.

Egyformára vágjuk, összekeverjük. néhány órát hűtjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Sajttal töltött virsli szalonnába göngyölve
Sajttal töltött virsli szalonnába göngyölve

Miután a virslikről a műbelet lehúztuk hosszában vágjuk be a virsliket úgy, hogy a két végén maradjon kb. 1 cm. Vigyázzunk, hogy a virslit alját ne vágjuk át! A bevágott részbe teg...

Elkészítési idő: 20perc +15sütés
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
Zöldségsaláta
Zöldségsaláta

A salátához a tálat bedörzsöljük fokhagymával. A paradicsomot és az uborkát vékony karikákra vágjuk, és a tálba tesszük: egy réteg paradicsomot, majd egy réteg uborkát, megszórva a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Görög saláta
Görög saláta

Az öntet hozzávalóit kb egy órával a felhasználás előtt összekeverjük, hogy az ízek jól összeálljanak. Közben a hagymát, az uborkát karikákra vágjuk, a sajtot kockára szeleteljük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk