2 dl tejszín
10 dkg vaj
1 csomag zselatin
10 dkg ecetes torma
10 dkg juhtúró
só
bors
A tejszínt felverjük és hozzákeverjük a kikavart vajat. Sóval, borssal és az ecetes tormával ízesítjük. Végül hozzáadjuk a juhtúrót és a beáztatott és felolvasztott zselatint. Formába tesszük és hűtjük.
Pirítóshoz, sült-főtt húsokhoz kínáljuk.
Felteker, paníroz, süt. ennyi.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjastól felrakjuk főni, sós vízbe. Ha kész,meghámozzuk és hagyjuk kihűlni. A tejfölt a majonézzel,mustárral,porcukorral,a borssal simára keverjük. Közben a lilahagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie äußeren Blätter des Chinakohls entfernen, Kohl längs vierteln und unter fließendem Wasser abspülen. Die Viertel in Streifen schneiden. Zwiebel schälen und Paprika putzen. Zwie...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fenyőmagot egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk, kivesszük, és hagyjuk hűlni. A paradicsomokat megmossuk, ketté vágjuk. Egy edénybe elkavarjuk az ecettel, az olaj felével, az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű