Családireceptkönyv.hu

Tormahab


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 dl tejszín
10 dkg vaj
1 csomag zselatin
10 dkg ecetes torma

10 dkg juhtúró

bors

Elkészítés:


A tejszínt felverjük és hozzákeverjük a kikavart vajat. Sóval, borssal és az ecetes tormával ízesítjük. Végül hozzáadjuk a juhtúrót és a beáztatott és felolvasztott zselatint. Formába tesszük és hűtjük.

Pirítóshoz, sült-főtt húsokhoz kínáljuk.

Tormahab

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
HAGYMÁS ÉDESBURGONYA SALÁTA
HAGYMÁS ÉDESBURGONYA SALÁTA

A krumplit meghámozzuk és felvágjuk kb. 3-4 mm-es vastagságú karikákra. Megmossuk, majd hideg vízben feltesszük 20 percre – kis lángon – főni. Közben vékony karikára vágjuk a li...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
KFC saláta
KFC saláta

Először a káposztát csíkozzuk fel. A megtisztított répát nagy lyukú reszelőn reszeljük le és adjuk hozzá. Jól keverjük össze őket. Először a porcukorhoz adjuk hozzá a sót, borsot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Körözött
Körözött

Figyelni kell az arányokra, pl.: ha 25 dkg a juhtúró, akkor a vajnak is 25 dkg-nak kell lennie. Lehet vajjal is csinálni, csak akkor nehéz kenni, így jobb ha margarint használsz,...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Mediterrán bulgursaláta
Mediterrán bulgursaláta

A salátához A bulgurt egy tálba öntjük, leöntjük forró vízzel, és lefedve hagyjuk 15 percig, hogy megszívja magát. Közben az uborkát félbevágjuk, kiskanállal kikaparjuk az ubor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk