6 db tojás
5 dkg vaj
2 ek liszt
1 ek mustár
só
őrölt fehér bors
2 dl tej
4-5 levél medvehagyma
A tojásokat megfőzzük. A medvehagymát apróra vágjuk. A vajból, tejből, lisztből sűrű besamelt főzünk. A tojásokat kettévágjuk, sárgájukat kivesszük és szitán vagy szűrőn áttörjük. A besamelt elkeverjük a tojások áttört sárgájával, mustárral, sóval, borssal és a medvehagymával. Habzsákba tesszük a krémet és betöltjük vele a tojásokat. Salátával, zöldségekkel díszíthetjük. Majonézes salátát adhatunk mellé. Ha nincs medvehagymánk készíthetjük snidlinggel, újhagymával is! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Die Eier in einem großen Topf ca. 10 Minuten hart kochen. Abschrecken und auskühlen lassen. Champignons abtropfen lassen, mit einem Hackmesser in kleine Stücke hacken. Mais abtrop...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lecsepegtetett tonhalat késes aprítóban összedolgozzuk a többi hozzávalóval, hűtőben állni hagyjuk, pirítóssal fogyasztjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot pürésítjük a fokhagymával együtt. Majd összekeverjük a krémsajttal. Sóval, őrölt borssal, őrölt chilivel ízesítjük. Jól összekeverjük. Jó étvágyat!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymaszeleteket tegyük egy kisebb tálba és adjunk hozzá lime-levet. Hagyjuk nagyjából 10 percig állni. A lime ez alatt az idő alatt megváltoztatja a nyers hagyma ízét. Tegyük eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű