75 dkg sárgarépa
2 ek. balzsamecet
1 ek mogyoróvaj
1/2 citrom leve
1 tk. gyömbér
1 ek olivaolaj
A répát lereszeltem, a többieket összekevertem és serpenyőben összemelegítettem, majd hozzájuk adtam a répát. Langyosan a legjobb!
A vajat és az olajat melegítsük fel egy nagy serpenyőben, közepes hőfokon. A kockázott vöröshagymát dinszteljük meg a vajon, amíg üveges nem lesz. Közben a gombákat tisztítsuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítési idő: Nehézség: Könnyű
A túrókrémet késes aprítóval vagy botmixerrel készítjük. A vaj ne legyen hideg, mert különben nem lehet jól, egyenletesen elkeverni a krémet. A túrót, a vajat, a mustárt, a sót és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet enyhén sós vízben megfőzni, ha kihűlt, vékony csíkokra vágni. A majonézt elkeverni a tejföllel, sóval, borssal, musárral, citromlével ízesíteni. Hagymát apróra vág...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű