1 kg fagyasztott finomfőzelék alap
1 kisebb zeller
2-3 burgonya
4-5 csemege uborka
1 alma
majonéz
kevés tej
só
bors
A zöldségeket enyhén sós vízben előfőzöm. Ha kihűlt, amit lehet, apró kockákra vágom.
Az almát és az uborkát is felaprítom.
Egy nagyobb tálban összekeverek mindent, sót, borsot ,tejfölt és majonézt, majd ehhez keverem a zöldségeket és az almát:)
A tojások sárgáját kikaparjuk, a fehérjét nagyobb darabokra vágjuk. A tojássárgáját villával összetörjük és a majonézt, a tejfölt, a mustárt, majd a fűszereket hozzákeverjük. A fel...
Elkészítési idő: 10 PERCÖsszekeverjük az olajat, a kristálycukrot és a vöröshagymát, de előtte a vöröshagymát apróra vágjuk, majd hozzáadjuk az ecetet és hozzákeverjük a majonézt. A káposztát hosszúkás c...
Elkészítési idő:Szükség szerint a zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és lecsepegtetjük. A főtt, húsvéti sonkát vékony csíkokra vágjuk, a tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, majd ci...
Elkészítési idő: