Mindenek előtt a szalonnát megpirítjuk, külön tesszük a zsírtól. A zsírból 3 evőkanállal átszedünk egy lábasba. A halat megmossuk, nagyobb darabokra szeleteljük, félretesszük. A...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA sertéscsülköt alaposan megtisztítjuk, majd ételízesítő porral és fokhagymával ízesített sós vízben lassú tűzön puhára főzzük. A puha csülköket félbevágva tűzálló tálba fektetjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meghámozott hagymákat vágd félkarikára és vajon fonnyaszd meg, ha már üveges szórd meg kevés liszttel és pirítsd még két-három percig, majd öntsd fel a húslevessel sózd, borsoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPirított kenyér kockák elkészítése: Vágjuk fel a kenyeret kábé másfél centiméteres kockákra a késlapjával vagy fokhagymanyomóval préseljük össze a két nagy gerezd fokhagymát. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű