Lasagne tészta
margarin
liszt
tej
fél kg darált hús
2 fej hagyma
só
bors
pirospaprika
olaj
A hagymát apró darabokra vágjuk és kis olajban megdinszteljük. Befüszerezzük borssal sóval pirospaprikával,majd beletesszük a darált húst.Addig főzzük míg jó lesz.
A margarint megolvasztjuk,bele lisztet teszünk és berántjuk.Beletesszük
a tejet annyit hogy egy puding állagú masszát kapjunk belöle.
Egy tepsibe kenünk a mártásból,a húsból és lefektetjük a tésztát,így rétegezzük amíg van belőlle.A legtetejére mártás és hús kerül.Lefedjük alufóliával és megsütjük.
Sajtot lehet a tetejére szórni aki szereti.
Az élesztőt futtassuk fel a langyos tejben. Keverjük össze a lisztet, a porcukrot és a sót, majd adjuk hozzá a felvert tojásokat, a vajat és a felfuttatott élesztőt, míg könnyű tés...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát felaprítjuk, kevés olajban megdinszteljük, hozzáadjuk a lecsöpögtetett gombát és pár percig pirítjuk. Majd felöntjük a főzőtejszínnel és h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük. A sonkát kockákra vágjuk és egy kevés olívaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kukoricát is és sózzuk-borsozzuk. A tejszínbe keverjük a reszelt sajtot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet felforralom a cukorral és a vaníliás cukorral és csipet sóval, majd adagonként hozzáadom a szódabikarbónával elkevert lisztet és robotgéppel alaposan összekeverem. Folya...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz