menu

Családireceptkönyv.hu

Húsos lasagne


Írta:

Elk. idő: 1,5 óra
Adag: 4-5 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Lasagne tészta
margarin
liszt
tej
fél kg darált hús
2 fej hagyma

bors
pirospaprika
olaj

Elkészítés:


A hagymát apró darabokra vágjuk és kis olajban megdinszteljük. Befüszerezzük borssal sóval pirospaprikával,majd beletesszük a darált húst.Addig főzzük míg jó lesz.
A margarint megolvasztjuk,bele lisztet teszünk és berántjuk.Beletesszük
a tejet annyit hogy egy puding állagú masszát kapjunk belöle.
Egy tepsibe kenünk a mártásból,a húsból és lefektetjük a tésztát,így rétegezzük amíg van belőlle.A legtetejére mártás és hús kerül.Lefedjük alufóliával és megsütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Sajtot lehet a tetejére szórni aki szereti.

Húsos lasagne

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Sonkás mozzarellás leveles csiga
Sonkás mozzarellás leveles csiga

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Bedő
Pizza tészta
Pizza tészta

Langyos tejbe a cukorral az élesztőt felfuttatjuk. A lisztet, a tojást, az olajat és az élesztőt összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet. Addig dagasztjuk, amíg az edény faláról l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csokis-mascarponés palacsinta
Csokis-mascarponés palacsinta

A palacsinta tésztájához 2 dl tejet a cukorral és a 2 tojással kikeverünk, majd hozzáadjuk a kakaóport és a lisztet. Miután csomómentesre kevertük, hozzáadjuk a másik 2 dl tejet....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pate sucrée (ejtsd:pát szükré)
Pate sucrée (ejtsd:pát szükré)

Pâte sucrée – édes alaptészta elkészítése Egy tálban keverd habosra a szobahőmérsékletű vajat, add hozzá a porcukrot és a vaníliás cukrot. Keverd ki homogén krémmé. Add hozzá a...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk