menu

Családireceptkönyv.hu

Húsos lasagne


Írta:

Elk. idő: 1,5 óra
Adag: 4-5 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Lasagne tészta
margarin
liszt
tej
fél kg darált hús
2 fej hagyma

bors
pirospaprika
olaj

Elkészítés:


A hagymát apró darabokra vágjuk és kis olajban megdinszteljük. Befüszerezzük borssal sóval pirospaprikával,majd beletesszük a darált húst.Addig főzzük míg jó lesz.
A margarint megolvasztjuk,bele lisztet teszünk és berántjuk.Beletesszük
a tejet annyit hogy egy puding állagú masszát kapjunk belöle.
Egy tepsibe kenünk a mártásból,a húsból és lefektetjük a tésztát,így rétegezzük amíg van belőlle.A legtetejére mártás és hús kerül.Lefedjük alufóliával és megsütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Sajtot lehet a tetejére szórni aki szereti.

Húsos lasagne

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Tejszínes - cukkinis - csirkés penne
Tejszínes - cukkinis - csirkés penne

A tésztát bő, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. 2. lépés Ezalatt a felkockázott, szárnyas fűszersóval megszórt csirkemellet 1-2 evőkanál olajon megpirítjuk. 3. lépé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar  Padlizsános penne
Padlizsános penne

Főzd meg a tésztát, csak egy kis olívaolajat önts a főzővízbe. Közben melegítsd meg az olajat egy nagy serpenyőben, dobd rá az összeaprított hagymát és a padlizsánt, majd párold, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Palacsinta alap
Palacsinta alap

Habverővel keverjük össze Palacsintánként egy kanál zsír - nem olaj - alá majd körbe is

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kelt palacsinta
Kelt palacsinta

Langyosíts meg egy deci tejet, rakd hozzá a cukrot, majd morzsold bele az élesztőt. Várd meg, amíg körülbelül öt perc alatt felfut, tehát a térfogata jelentősen megnő. Add hozzá a...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk