8 tojás
2 evőkanál édes mustár
1 hagyma
4 evőkanál natúr joghurt
2 evőkanál tejföl
1 evőkanál friss citromlé
1 teáskanál édes pirospaprika
fél teáskanál fehér bors
só
A tojásokat megfőzzük, majd felszeleteljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vagdossuk, ráöntjük a citromlevet és hozzáadjuk a tojásokhoz. A joghurtot, a tejfölt, a mustárt és a fűszereket összekeverjük, ráöntjük, majd hűtőbe tesszük. Ízlés szerint friss zöld fűszerekkel díszíthetjük tálaláskor.
1. A céklákat alaposan megmossuk, majd megfőzzük, meghámozzuk, és ha kihűlt, felszeleteljük. 2. Az üveg aljára tormadarabokat, vagy lereszelt tormát, és 2-3 teáskanál köménymag...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vizet felforraljuk, belekeverjük a cukrot és a sót, hogy feloldódjon. Kihűtjük. Hozzáadjuk az almaecetet. Az öntetet a joghurthoz és a majonézhez öntjük, összekeverjük az olívaol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összeleverünk, 3-4 órára a hűtőbe tesszük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Légkeverésen 220 fokon, süssük meg a padlizsánt, paradicsomot és paprikát (nem kell meghámozni). Néha forgassuk meg őket és ha már mindegyik megpirult és beleszúrva puhák, kréme...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű