1 kg krumpli
1 nagyobb fej vöröshagyma
só, bors, ecet, víz ( ízlés szerint)
Elkészítése:
A krumplit megfőzzük, meghámozzuk, karikákra szeleteljük. A vöröshagymát vékonyra szeleteljük. Egy tálba rakjuk. Elkészítjük az öntetet, ízesítés ízlés szerint, ráöntjük a krumplira, óvatosan összeforgatjuk, hűtőbe tesszük, hogy a krumpli összeérjen az öntet ízesítésével.
A húst csíkokra vágjuk, meglocsoljuk az olívaolajjal, bőven megszórjuk a fűszerekkel és félretesszük, hogy összeérjenek az ízek. A karalábét, répát és a zellert csíkokra vágjuk, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát jól mosd meg, sózd és borsozd be, majd csomagold fóliába. Süsd puhára 180 fokon körülbelül 45 perc alatt. Ha kihűl, pucold meg és vágd fel ízlés szerint kisebb darabokra....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️Az uborkát lereszeljük, besózzuk és egy fél órát egy szűrőben hagyjuk állni és lecsöpögni. ◾️A fél óra elteltével a maradék levét egy kanállal kinyomkodjuk majd hozzáadjuk a gö...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: NehézA kockázott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót kevés sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és hagyjuk teljesen kihűlni. A leszűrt levet felhasználhatjuk a zselatin elkészítéséhez....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű