Recept: Hozzávalók:
20 dkg tehéntúró
5 dkg natúr krémsajt
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál natúr joghurt
1 kígyóuborka
1 lila hagyma
só, bors
Elkészítése:
A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.
A joghurtot, a majonézt, a mustárt a sóval és a cukorral összekeverjük. A savanyú káposztát egyszer átmossuk (nem áztatjuk), majd apróra vágjuk. A virslit és a hagymát is kari...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet sózzuk borsozzuk. Forró serpenyőben felhevítjük az olajat és a befűszerezett csirkemelleket 30 másodpercenként megfordítva sütni kezdjük. Közben megszórjuk a friss...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesAz uborkát hosszában négybe vágjuk, majd egycentis darabokra szeljük. A zöldpaprikát hosszában félbevágjuk, kicsumázzuk, kierezzük, és félcentis csíkokra aprítjuk. A paradicsomot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy keverőtálban összekeverünk 4 evőkanál olívaolajat, egy fél grapefruit levét és pár csepp balzsamecetet. Megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a tört pirított diót, a felaprított...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű