30 dkg liszt
16 dkg cukor
8 dkg vaj (egy órával a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből)
15 g Holland kakaópor
1 kávéskanál szódabikarbóna
3 evőkanál 20 %-os tejföl
Töltelék:
25 dkg tehéntúró
5 dkg margarin
5 dkg porcukor
Először a száraz hozzávalókat összekeverjük, majd hozzáadjuk a vajat és a tejfölt.
Ezekből rugalmas tésztát gyúrunk, amit kinyújtunk, majd szaggatóval tetszőleges formákat készítünk belőle. Ezután kb. 25 perc alatt 200 fokra melegített sütőben megsütjük.
Megvárjuk amíg kihül. A túrót, margarint és porcukrot jól összekeverjük, majd az alsó korongra tesszük, utána ráillesztjük a lyukas részü tetejét. Máris kész a süti, amely néhány óra alatt megpuhul. Hűtőben kell tárolni, mert romlandó.
Egészen sűrű tejes rizst főzünk és kiborítjuk megcukrozott gyúródeszkára. Laposra simítjuk majd pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Mindegyik korong közepére egy kis barack-,málna-...
Elkészítési idő: 1 óraA hozzávalókat összegyúrjuk, majd ketté vesszük, egyikbe bele dolgozzuk a kókuszt, másikba a kakaót. A kókuszos tésztából kiszaggatom a szívformákat, bele rakom sütőpapíros tepsibe...
Elkészítési idő:Fehér krém: ½ l Hulala, 1 vaníliás cukor, 2 cs. habfixáló, 2 k. porcukor, majd keményre felverjük. Tészta, sárga krém, fehér krém, tészta, tetejére porcukor.
Elkészítési idő: 2 óra