menu

Családireceptkönyv.hu

cigánypecsenye


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


kg tarja
25 dkg füstölt szalonna
1 tk só
1 kk bors
1 kk pirospaprika
5 gerezd fokhagyma

Elkészítés:



Tarját megmossuk és felszeleteljük. Ha kell klopfolhatjuk is kicsit, de ne vékonyra.
Sózzuk, borsozzuk, az összezúzott fokhagymát is rátesszük, lefedve állni hagyjuk (egy éjszakát).
Szalonnát felszeleteljük, bevágjuk és kisütjük. A visszamaradt zsiradékban megsütjük a hússzeleteket (kicsit párolhatjuk is). Tetejét pirospaprikával megszórhatjuk.
Hasábburgonyával és a sült szalonnával tálaljuk a húst.

cigánypecsenye

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kinder pingu  Csiki Annamaritól
Kinder pingu Csiki Annamaritól

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar ZÖLD ZÖLDSÉGLEVES GAZDAGON
ZÖLD ZÖLDSÉGLEVES GAZDAGON

A leves alapléhez a szükséges hozzávalókat a fűszerek nélkül (zeller, pak choi vagy mángold, lilahagyma, víz) tegyük a turmixgépbe, és jó alaposan dolgoztassuk össze vele, míg egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Banánleves - OK
Banánleves - OK

1. 3-4 darab banánt meghámozunk és edénybe rakjuk. 2. Forraljunk fel ½ liter csemegebort cukorral és citromhéjjal, s keverjünk bele 4 tojássárgáját. 3. A tojások fehérjét v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Petrezselyemleves*
Petrezselyemleves*

A megmosott, megszárított petrezselymet turmixgépbe vagdosom. A megpucolt uborkát szeletekben hozzáadom, összepépesítem. Egy leveses lábos aljába rakom a vajat, hozzáreszelem a fo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk