menu

Családireceptkönyv.hu

ősi japán arcpakolás csodát tesz a bőrrel!


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 evőkanál rizs
• 1 evőkanál méz
• 1 evőkanál tej

Elkészítés:


. Egy pohár vizet öntsük bele egy kisebb edénybe, majd főzzük meg benne a rizst.

2. Mikor kihűlt, szűrjük le a rizst, de a lét ne öntsük el.

3. Adjuk hozzá a tejet és a mézet a puha rizsszemekhez, alaposan keverjük össze.

4. Kenjük be ezzel az arcunkat, és hagyjuk ott 10–15 percig.

5. Miután letelt az idő, vegyük le a pakolást, és a kihűlt rizslével mossuk le az arcunkat.

6. Ha fokozni szeretnénk a hatást, egy héten kétszer érdemes elkészíteni a rizses maszkot.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ez az ősi japán arcpakolás csodát tesz a bőrrel!

A keleti népeknél elterjedt rizs nemcsak az étvágy csillapításakor jöhet szóba, hanem évszázadók óta a nők a szépségápolásban is használják az apró kis szemeket. A rizs ugyanis linolin savban gazdag, ami egy rendkívül erős antioxidáns, így a bőrszövetek sokkal jobban ellenállnak a káros környezeti hatásoknak, ezért kisebb az esélye a szarkalábak, ráncok kialakulásának, de a káros napsugaraktól is védelmet nyújtanak.

Most nézzük, miként kell elkészíteni a rizses arcpakolást, amely selymessé, puhává, és ránctalanná teszi bőrünket.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Grillezett tonhal steak recept
Grillezett tonhal steak recept

A tonhalat megtisztítjuk, olívaolajjal bedörzsöljük, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát kb. 5 percig grillezzük, és szép pirosra sütjük. A burgonyát 4 felé vágjuk, és olajban...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Húsgombóc leves
Húsgombóc leves

megfözzük

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zserbó Csiki Annamáriától
Zserbó Csiki Annamáriától

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Halérmék fűszeres kapormártásban
Halérmék fűszeres kapormártásban

A halszeletekből összetekerve és összekötve érméket formálunk, citromlét csepegtetünk rá. Az érméket fűszerezzük, és forró zsiradékban mindkét oldalán aranybarnára sütjük. A hagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk