150 g uborka
50 g avokádó
3 szál kapor
1 teáskanál ecetes torma
0.5 lime-ból nyert limelé
150 ml író
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
Az uborkát meghántjuk, mossuk, apróra vágjuk. A kaprot mossuk, durvára vágjuk. Az avokádót apróra vágjuk.
Az összes hozzávalót botmixerrel pürésítjük. Sóval, borssal ízesítjük.
Egy finom, krémes energiabomba. Ha túl sűrű, hígítsuk kevés vízzel vagy tejjel.
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához kev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket alaposan megtisztítjuk, a cseresznye és az eper zöld részeit eltávolítjuk, a köszméte apró szárát és az elszáradt virágmaradványt lecsípjük. A cseresznyét és a kö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlkészítjük a tölteléket: a sajton kívül a hozzávalókat elkeverjük (előtte a tojást megfőzzük, majd villával szétnyomkodjuk). Én a tölteléket sóztam, borsoztam, és apróra vágott pet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű