menu

Családireceptkönyv.hu

Avokádós uborka ital


Írta:

Elk. idő: 5 perc
Adag: 1 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


150 g uborka
50 g avokádó
3 szál kapor
1 teáskanál ecetes torma
0.5 lime-ból nyert limelé
150 ml író
só ízlés szerint
bors ízlés szerint

Elkészítés:


Az uborkát meghántjuk, mossuk, apróra vágjuk. A kaprot mossuk, durvára vágjuk. Az avokádót apróra vágjuk.
Az összes hozzávalót botmixerrel pürésítjük. Sóval, borssal ízesítjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Egy finom, krémes energiabomba. Ha túl sűrű, hígítsuk kevés vízzel vagy tejjel.

Avokádós uborka ital

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Őszibarack krémleves
Őszibarack krémleves

Minimál erőfeszítéssel pillanatok alatt elkészíthető. Mivel nyersen fogjuk fogyasztani, különösen fontos az alapanyagok frissességére fokozott oda figyelés! Az őszibarackokat me...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Aszalt körtés ricottával töltött sonka salátaágyon
Aszalt körtés ricottával töltött sonka salátaágyon

Az aszalt körtét felkockázzuk, összekeverjük a ricottával. Ez lesz a töltelék, de további ízesítést nem igényel (pl. sót). A prosciutto sonka szeleteket ezzel megtöltjük: egyik vé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyümölcsleves
Gyümölcsleves

A megtisztított gyümölcsöket kb. 2 liter vízbe tesszük a fahéjjal. Felforraljuk. A pudingport a tejszínnel kikeverjük csomómentesre, majd folyamatos kevergetés mellett a leveshez ö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nusika
Vegyes-gyümölcs leves
Vegyes-gyümölcs leves

A gyümölcsöket megtisztítjuk, megmossuk, földaraboljuk kockázzuk. Kb 3l vízben föltesszük a fűszerekkel együtt főzni. A Citromkarikákat is beletesszük, a citrom levét is belefac...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk