Hozzávalók:
- 0,5 kg liszt
- 1 tojás
- 1 kanál ecet
- diónyi zsír
- 1 tk só
- 2,5 dl langyos víz
A margarint a porcukorral összekeverjük, majd kihabosítjuk.Ha felhabosodott, hozzáadjuk az őrölt vaníliát, lisztet, és a pudingport.20 grammos golyókat formázunk, majd szilikonos s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzilikonos sütőpapírral kibélelünk egy 22 cm átmérőjű piskótakarikát. A sütőt előmelegítjük 180 C-ra, hőlégkeverés nélkül! A lisztet elkever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPulykaszárny savanyú káposztával: A húst előző nap bepácolom fokhagymás delikát, bors, sós, tejben (ez elhagyható, de finomabb így a húsnak az íze) A babot előfőzöm,......sava...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát meghámozom és kockára vágom. A vizet 2 e.k. cukorral a fűszerekkel felforralom és az almát 2-3 percig főzöm benne. Beleteszem a konzervet és öszzefőzöm 2-3 percig, majd h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű