menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos-fokhagymás parmezán perec


Írta:

Elk. idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


pizzatészta

reszelt mozzarellasajt

3 evőkanál olvasztott vaj

3 gerezd darált fokhagyma

2 evőkanál perezselyem

reszelt parmezán

Az elkészítése pofon egyszerű, csak kövesd a videó lépéseit:

Elkészítés:


http://bzfd.it/2icFLwZ


Kb 2 cm csikokat vágunk a tésztából,reszelt sajtot szorunk rá.Két szélét ujjunkkal össze csipjük,hosszú csík lesz belőle,és perecet hajtunk.
3ek olvasztott vajba teszünk 3gerezd darált fokhagymát, 2 ek petrezselymet -- ezt össze keverjük,és a pereceket megkenjük vele.
majd a reszelt parmezánnal megszórjuk. Forró sütőbe 200C kb 20 perc alatt pirosra sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kitti
Meggykrémleves
Meggykrémleves

◾️A meggyet kb. fél óráig szobahőmérsékleten tartjuk. ▪️Nem kell teljesen kiolvasztani. ◾️Hozzáadjuk az édesítőt, fűszereket, tejfölt, tejet és botmixerrel krémes elegyet készít...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar A legfinomabb Legényfogóleves
A legfinomabb Legényfogóleves

A legényfogó levest roppant egyszerű elkészíteni . Az apróra vágott hagymát megdinsztelem, hozzáadom a felkockázott leveszöldséget és a gombát, átpirítom. Beleteszem az apróra vág...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Gyuszi
Pudingos-diós csavar
Pudingos-diós csavar

Legelőször a pudingot készítjük el a megszokott módon a 4 dl tejjel és a cukorral, majd forrón beletesszük a vajat és simára keverjük. Félre rakjuk kihűlni. A tésztához a cukros t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mogyorós pavlova
Mogyorós pavlova

A tojásfehérjéket a csipet sóval elkezdjük habbá verni, miközben fokozatosan adagoljuk hozzá a porcukrot. A hab akkor jó, a szép sima, selymes fényű és ha összecsippentünk belőle e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk