menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos-fokhagymás parmezán perec


Írta:

Elk. idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


pizzatészta

reszelt mozzarellasajt

3 evőkanál olvasztott vaj

3 gerezd darált fokhagyma

2 evőkanál perezselyem

reszelt parmezán

Az elkészítése pofon egyszerű, csak kövesd a videó lépéseit:

Elkészítés:


http://bzfd.it/2icFLwZ


Kb 2 cm csikokat vágunk a tésztából,reszelt sajtot szorunk rá.Két szélét ujjunkkal össze csipjük,hosszú csík lesz belőle,és perecet hajtunk.
3ek olvasztott vajba teszünk 3gerezd darált fokhagymát, 2 ek petrezselymet -- ezt össze keverjük,és a pereceket megkenjük vele.
majd a reszelt parmezánnal megszórjuk. Forró sütőbe 200C kb 20 perc alatt pirosra sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Hideg málnaleves
Hideg málnaleves

A málnát turmixgépben vagy botmixerrel pépesítjük, majd átszűrjük. Ízlés szerint porcukorral és őrölt fahéjjal ízesítjük, összekeverjük a tejszínnel és annyi vízzel, hogy krémes le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csokis áfonyás kenyér
Csokis áfonyás kenyér

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kovászos uborka krémleves
Kovászos uborka krémleves

A kovászos uborkát apróra kockázzuk, hozzáadjuk a levét, a hideg, leszűrt zöldséglevest, a lereszelt fokhagymát és a joghurtot. Erős teljesítményű robotgéppel, vagy botmixerrel az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejszínes eper leves
Tejszínes eper leves

Az epret alaposan megmosom, néhányat félreteszek a díszítéshez, a többit megpucolom, aprítom és hozzá adom a vaníliás cukrot, a mentaleveleket, a mézet, a citromhéjat, valamint a t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk