pizzatészta
reszelt mozzarellasajt
3 evőkanál olvasztott vaj
3 gerezd darált fokhagyma
2 evőkanál perezselyem
reszelt parmezán
Az elkészítése pofon egyszerű, csak kövesd a videó lépéseit:
http://bzfd.it/2icFLwZ
Kb 2 cm csikokat vágunk a tésztából,reszelt sajtot szorunk rá.Két szélét ujjunkkal össze csipjük,hosszú csík lesz belőle,és perecet hajtunk.
3ek olvasztott vajba teszünk 3gerezd darált fokhagymát, 2 ek petrezselymet -- ezt össze keverjük,és a pereceket megkenjük vele.
majd a reszelt parmezánnal megszórjuk. Forró sütőbe 200C kb 20 perc alatt pirosra sütjük.
Melegítsük elő a sütőt 325ºF / 160ºC. 2. Helyezze a nyárson a burgonya és finoman tolja a nyárs végig azt. 3. Tartsa éles, vékony késsel ferdén vágott és az ellenkező irányba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mazsola szárát lecsipkedjük, és a szemeket többször váltott vízben megmossuk. Annyi friss vízben, amennyi ellepi, 1-2 órát duzzadni hagyjuk, majd 1,2 liter enyhén sós vízben fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tonhalat megtisztítjuk, olívaolajjal bedörzsöljük, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát kb. 5 percig grillezzük, és szép pirosra sütjük. A burgonyát 4 felé vágjuk, és olajban...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű