2 tojássárgája
1 tk. olívaolaj
1 ek. finomra vágott hagyma
50 g kovászos uborka
1 ek. mustár
120 g tejszín
1/2 citrom
kapor, só, bors ízlés szerint
Főzzük meg a tojásokat és tegyük egy külön tálba a sárgájukat, majd adjuk hozzá a mustárt és folyamatos kevergetés mellett az olívaolajat is.
Reszeljünk hozzá uborkát (eltérhetünk a fent megadott mennyiségtől, akár ki is hagyhatjuk) és adjuk hozzá a többi kimaradt hozzávalót is.
Minden hozzávalót egy edénybe teszünk és összekeverjük. A szer először habzani fog, de ettől ne ijedj meg, hagyd állni egy kis ideig. Öntsd egy pumpás palackba és kész is. Hogya...
Elkészítési idő:A húst vékony szeletekre vágjuk és átkenjük a fűszerekkel. Kevés olajban mind a két oldalát 2-3 percig sütjük, majd hozzáadjuk a felaprított gombát és a zúzott fokhagymát. Öntünk a...
Elkészítési idő:Az öntethez kikeverjük a tejfölt a majonézzel, majd hozzáadjuk a borsot. A kolbászt, és a sajtot apró kockára vágjuk, majd a kukoricával, és a snidlinggel együtt az öntethez adjuk...
Elkészítési idő: