Hozzávalók
400 gkönyöktészta
1 dbtonhalkonzerv
200 gcherry paradicsom
2 ev. kanálbazsalikomos pestó
150 gGouda sajt
ízlés szerint só, bors
A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és egy hőálló tálba tesszük. Hozzáadjuk a tonhalat, a felszeletelt cherry paradicsomot és a pestót. Sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan elkeverjük.
Megszórjuk sajttal és sütőben addig sütjük, míg a sajt meg nem olvad.
Ha rövid időn belül sok embert kell jóllakatnunk, vagy csak nem várt vendégek toppannak be, ez az egyszerű tonhalas sült tészta pesztóval és paradicsommal kiváló megoldást kínál a helyzetre. Tartalmas, mégis kényelmesen összedobható. Amíg a tészta sül, egy gyors saláta is elkészíthető, és máris kész a fogás.
Olvaszd meg a vajat és a mogyoróvajat, majd add hozzá a többi hozzávalót. Ezt keverd el alaposan, és formálj golyókat belőle. Tedd hűtőbe hűlni, majd a csokit olvaszd fel és forgas...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint összemorzsolom a vajjal,hozzá a többi összetevőt és a felfuttatott élesztőt.Három részre osztom,a részeket sodrom és habbal töltöm. Feltekerem. 1 órára a hűtőbe,majd fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, két részre osztjuk, majd két lapot sütünk 25×39 cm-es tepsi hátoldalán, 180 fokra melegített sütőben világosra sütjük. A közép...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű