Céklát,sárgarépát,kockáztam,1 fej fokhagymát gerezdekre szedve,de pucolatlanul hozzáraktam.Fűszerek só,bors,rozmaring.Lefedve fél órát sütöttem 170 fokon,aztán átkevertem és kiszedtem a fokhagymagerezdeket. 200 fokon addig sütöttem amig ilyen lett.A fokhagymát kinyomtam a bőréből,szétnyomtam,és citromlével összekevertem.még forrón összekevertem a fokhagymával, és kész.Nagyon finom,nálam sokszor lesz ez a köret.
A megtisztított brokkolit apró rózsákra szedjük, a vastagabb szárakat levágjuk. A krumplit felkockázzuk. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröset apró kockára vágjuk, és az olajon üveg...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA kínai kelt vékonyra gyalulom, sózom, elfelejtem. A tésztavizet felteszem forralni. A csirkemellet felcsíkozom, a megpucolt és csíkokra vágott hagymával sütni kezdem a pici...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesEgy nagy tálban összekeverjük először a vizet az élesztővel, majd az olajjal, végül a sóval elkevert liszttel. Nem kell nagyon alaposan, elég fakanállal. Nedves ruhával lefedjük, e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 4 részre osztjuk. Külön-külön 25 × 39 cm-es tepsi nagyságúra nyújtjuk, majd megkenjük baracklekvárral, megszórjuk cukros dióval é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű