Családireceptkönyv.hu

sült cékla saláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Céklát,sárgarépát,kockáztam,1 fej fokhagymát gerezdekre szedve,de pucolatlanul hozzáraktam.Fűszerek só,bors,rozmaring.Lefedve fél órát sütöttem 170 fokon,aztán átkevertem és kiszedtem a fokhagymagerezdeket. 200 fokon addig sütöttem amig ilyen lett.A fokhagymát kinyomtam a bőréből,szétnyomtam,és citromlével összekevertem.még forrón összekevertem a fokhagymával, és kész.Nagyon finom,nálam sokszor lesz ez a köret.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Vivien
Egyszerű brokkolikrémleves
Egyszerű brokkolikrémleves

A megtisztított brokkolit apró rózsákra szedjük, a vastagabb szárakat levágjuk. A krumplit felkockázzuk. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröset apró kockára vágjuk, és az olajon üveg...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csicseriborsós csirke
Csicseriborsós csirke

A kínai kelt vékonyra gyalulom, sózom, elfelejtem. A tésztavizet felteszem forralni. A csirkemellet felcsíkozom, a megpucolt és csíkokra vágott hagymával sütni kezdem a pici...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Közepes
share
Gyökérkenyér
Gyökérkenyér

Egy nagy tálban összekeverjük először a vizet az élesztővel, majd az olajjal, végül a sóval elkevert liszttel. Nem kell nagyon alaposan, elég fakanállal. Nedves ruhával lefedjük, e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Diós szempár
Diós szempár

Elkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 4 részre osztjuk. Külön-külön 25 × 39 cm-es tepsi nagyságúra nyújtjuk, majd megkenjük baracklekvárral, megszórjuk cukros dióval é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk