Céklát,sárgarépát,kockáztam,1 fej fokhagymát gerezdekre szedve,de pucolatlanul hozzáraktam.Fűszerek só,bors,rozmaring.Lefedve fél órát sütöttem 170 fokon,aztán átkevertem és kiszedtem a fokhagymagerezdeket. 200 fokon addig sütöttem amig ilyen lett.A fokhagymát kinyomtam a bőréből,szétnyomtam,és citromlével összekevertem.még forrón összekevertem a fokhagymával, és kész.Nagyon finom,nálam sokszor lesz ez a köret.
A hagymát apróra vágjuk, 1 ek olívaolajon megpirítjuk. Minden hozzávalót a turmixba teszünk (a fokhagymát előbb lereszeljük), habosra turmixoljuk. Hűtőben behűtjük. Adhatunk hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz őszibarackból egyszerű levest készítettem az általam rendszeresen főzött gyümölcsös krémlevesek mintájára. Fahéjat és cukrot egy kevés vízben forraltam néhány percig. Közben az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet összegyúrjuk a margarinnal, sóval és annyi tejföllel, amennyit felvesz. Kinyújtjuk kb. ujjnyi vastagra, megkenjük a sózott felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz erdei gyümölcsöt és a meggyet forraljuk fel egy lábasban, majd adjuk hozzá a szegfűszeget és a fahéjat. Állandó keverés mellett még adjuk hozzá a már elkészített pudingot, és ön...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű