• 1 ek olívaolaj
• 1 fej vöröshagyma
• 1 db gerezd fokhagyma
• 1 db cukkini
• 1 db tök
• 1 db paradicsom
• 1 db száraz kakukkfű
• só, bors
• 1 csésze sajt
Kockázzuk fel a vöröshagymát egy tálba, és reszeljük rá a fokhagymát. Ha ezzel megvagyunk, akkor adjuk hozzá az olívaolajat is. A következő lépésben vágjuk karikára a zöldségeket. Készítsünk elő egy tepsit, aminek az aljára öntsük a hagymás keveréket. A felkarikázott zöldségeket egymás után állítva helyezzük rá a hagymás ágyra. Ha az összes zöldséget ráhelyeztük, akkor jöhet a bors és a só. Végül szórjuk rá a sajtot a zöldségek tetejére, és tegyük be a sütőbe sülni.
http://www.femcafe.hu/cikkek/recept/sajtos-zoldsegtal-recept
Itt a képet is megnézheted!
Ha egy könnyed zöldségekkel teli ételre vágysz, akkor ez neked való! Finom és könnyű elkészíteni.
Mosd és tiisztítsd meg a cukkinit, padlizsánt és a paprikákat. Vágd fel őket közepes nagyságú kockákra. Mosd meg, és negyedeld fel a paradicsomot, tisztítsd meg a hagymát és vágd f...
Elkészítési idő: 120 percolaj+hagyma--párolom+hús+gomba+fűszer+paradicsomlé--főzőm+végén a tejfől. Tepsibe--krumpli+ragú fele+krumpli+ragú+tejfől+sajt
Elkészítési idő: