2 ek. olívaolaj
25 dkg pucolt garnéla
400 g csípős salsa szósz
taco méretű tortilla lapok, felmelegítve
1 kisebb pucolt, felkockázott avokádó
10 dkg reszelt káposzta
Egy serpenyőben melegítsd fel az olajat, dobd bele a rákot, és pirítsd rózsaszínre (kb. 3 perc).
Keverd hozzá a salsa szószt, és főzd pár percig.
A keverékkel kend meg a tortillalapokat, az avokádót és káposztát a tetejére rakva hajtsd be őket, és kész is a taco!
Az olívaolajon lepiritjuk a bacont, a fokhagymával átforgatjuk. Meghintjük a liszttel, majd a tejszínnel és a tejjel felöntjük. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst leöblítjük, szárazra töröljük, 2 cm-es kockára vágjuk. A zsírban megfonnyasztjuk a hagymát, félrehúzzuk, paprikával összekeverjük, felöntjük 1,5 dl vízzel, majd zsírjára pir...
Elkészítési idő: 4 óra Nehézség: KözepesA tejszínt összekeverem a zúzott fokhagymával és krémsajttal. A burgonyát és a hagymát megtisztítom, majd felszeletelem. Egy tűzálló tepsit olajjal kikenek, majd egy sor krumpl...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1.) A rizst sós, ételízesítős vízben megfőzzük. 2.) A hagymát felkockázzuk, kevés olajon megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük. 3.) A karfiolt rózsáira szedjük, tejes, sós-c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű