300 gr. turskog keksa
3 kesicepudinga od karamele
1 l mleka
9 kašika šecera
200 gr. margarina
200 gr. šecera u prahu
300 gr. šlaga
3 dl hladne kisele vode
Od 1 l mleka odvojiti 2 dl i u njemu razmutiti pudinge. Preostalo mleko sipati u šerpu sa 9 kašika šecera i staviti da provri. Kada provri dodati razmućen puding i skuvati ga uz neprestano mešanje. Zatim ostaviti da se ohladi.
Umutiti margarin sa šećerom u prahu i dodati ohladjen pudin, pa zatim dobro izmiksati da se mase sjedine.
Šlag posebno umutiti sa kiselom vodom. Keks ređati na tacnu, filovati filom od pudinga, zatim šlag i tako ponoviti još dva puta.
Gotovu tortu ostaviti u frižider da prenoci i tek sutradan sluziti da bi keks odmekšao.
Keks se ne natapa.
1. Az alap hozzávalóit elmorzsoljuk, egy csatos tortaformát körben kibélelünk sütőpapírral, majd a morzsát a forma alján egyenletesen elsimítjuk. 180 °C-ra előmelegített sütőben...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz aszalt sárgabarackot 15 percre vízbe áztatjuk. A friss gyümölcsöt megmossuk félbevágjuk és kimagozzuk. A margarint a cukorral és csipetnyi sóval eldolgozzuk, majd a tojásokat és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: A cukrot, a mézet és a vajat tegyük egy nagyobb lábasba. Közepes lángon melegítsük őket össze, míg a vaj és a cukor el nem olvad teljesen. Amikor teljesen megolvadt a vaj...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűÖsszedolgoztam a zabpelyhet ,a kávét ,a kókuszolajat és a cukrot és belenyomkodtam 18cm átmérőjű tortaformába...utána rákarikáztam a banánt...aztán összemixereltem a mascarponet,jo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz