3 kg körte
1 kg alma
2 l víz
1 nagy citom, fel karikázva
2 dkg citrom sav
A gyümölcsöt megfőzöm, pépesítem, felöntöm a vízzel, felforralom, bele teszem a citrom savat, forrón üvegekbe, majd száraz dunsztba
A szamócát folyóvíz alatt alaposan megmossuk, majd amikor már teljesen tiszta lesz az öblítővíz, akkor csumájától is megszabadítjuk, majd lemérjük. Ahány kiló a gyümölcs, annyi ké...
Elkészítési idő:Összeturmixoljuk a málnát a citrom levével, az áfonyalével és a mézzel, majd felöntjük az ásványvízzel. Tipp: a felöntéshez ásványvíz helyett használhatunk tonikot vagy pezsgőt.
Elkészítési idő: 5 percA forró csoki elkészítéséhez tördeld apró darabokra a csokoládét, és tedd bele a bögérbe, amiben fel fogod szolgálni az italt.Forrald fel a tejszínt, amíg apró buborékok meg nem je...
Elkészítési idő:• 6 dl, 70 fokra felmelegített vízzel forrázz le 1 ek. szálas zöld teát, és lefedve hagyd állni 3 percig, majd szűrd le. • A többi hozzávalóval együtt turmixold össze a teát, és...
Elkészítési idő: