3 l víz
200 g spagetti
500 g megpucolt és kibelezett garnélarák
30 g felszeletelt bazsalikom
45 g szárított kapribogyó
2 evőkanál extra szűz olívaolaj
2 evőkanál friss citromlé
fél teáskanál só
240 g bébispenót
Felforraljuk a vizet. Beletesszük a tésztát és 8 percig főzzük. A rákot egy serpenyőbe tesszük. 3 percig sütjük. Ha elkészült a tészta, leszűrjük. Egy nagy keverőtálba tesszük a tésztát és a rákot. Belekeverjük a bazsalikomot, a kapribogyót, a citromlevet, a sót és az olívaolajat. Tálaláskor a tányérra szedjünk egy kis spenótot, majd rá a rákos spagettit.
2 egység szódaport , 1 egység keményítőt és 1 egység és negyed vizet összefőzünk. Ha kicsit kihűlt, kinyújtjuk és kiszaggatjuk mint a tésztát különböző formákra. Csillámporral d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 evőkanál vajat 2 evőkanál apróra vágott snidlinggel, 1 teáskanál reszelt citromhéjjal és durvára őrölt borssal valamint sóval összekeverünk, majd lehűtjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megpucolom és apróra vágom. A krumpli héját lehámozom, és szintén kockákra vágom. A kolbászt apró darabokra kell szeletelni. A tarhonyát az előre felforrósított olajba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzükségünk lesz egy nagyobb méretű gyömbérre, amit reszeljünk le és keverjük össze 500ml mézzel. A mézzel kapcsolatban fontos, hogy ne bolti,hanem házi mézet vásároljunk! Ebből az...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű