3 l víz
200 g spagetti
500 g megpucolt és kibelezett garnélarák
30 g felszeletelt bazsalikom
45 g szárított kapribogyó
2 evőkanál extra szűz olívaolaj
2 evőkanál friss citromlé
fél teáskanál só
240 g bébispenót
Felforraljuk a vizet. Beletesszük a tésztát és 8 percig főzzük. A rákot egy serpenyőbe tesszük. 3 percig sütjük. Ha elkészült a tészta, leszűrjük. Egy nagy keverőtálba tesszük a tésztát és a rákot. Belekeverjük a bazsalikomot, a kapribogyót, a citromlevet, a sót és az olívaolajat. Tálaláskor a tányérra szedjünk egy kis spenótot, majd rá a rákos spagettit.
A burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal...
Elkészítési idő:A megmosott, érett birsalma termését, virágtakaróját és magházát eltávolítjuk, felszeleteljük, hozzáadunk 1 pohár vizet, és fedő alatt puhára főzzük. A megpuhult birsalmát szitán v...
Elkészítési idő:Vásároljatok 4-5 db savanykás almát, vágjátok cikkekre, és a magházát távolítsátok el. Tegyétek egy sütőpapírral borított tepsire, minden egyes almára szórjatok két evőkanálnyi b...
Elkészítési idő:A paprikákat megmosom, kimagozom és félre teszem. A megtisztított hagymákat apróra vágom, és kevés olajon meg dinsztelem. A húst, a hagymákat, a rizst, a sót, a borsot a tojást, ö...
Elkészítési idő: