egy fej vöröshagyma
egy gerezd fokhagyma
vaj
két evőkanál zöldfűszer
Egy fej vöröshagymát és egy gerezd fokhagymát apróra vágunk, majd kissé megpárolunk egy pici vajon, majd hűlni hagyjuk.
Két evőkanálnyi zöldfűszert (pl. petrezselyem, kapor, snidling vagy turbolya esetleg tárkony) apróra vágunk és összekeverünk 4-5 evőkanálnyi puha vajjal. A végén összekeverjük a kihűlt hagymás vajjal, majd zsírpapírba tekerjük és a hűtőbe tesszük. Szeletelve tálaljuk.
1 kg nyers burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszelem, majd összekeverem a többi hozzávalóval. Olajba mártott evõkanállal kis halmokat teszek a forró olajba, és kicsit szétnyomkodom...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézAz almát meghámozzuk, magházát kiszedjük, 1/2 x 1/2 cm-es kockákra vágjuk. Egy kanál szőlőmagolajat felhevítünk egy serpenyőben, erre tesszük az almát párolódni. Rácsavarjuk fél c...
Elkészítési idő: 2 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet kifilézzük. A a csontot és a bőrét enyhén sós vízben megfőzzük, alaplevet készítünk belőle. A zöldségféléket és a húst is csíkokra, a paradicsomot apró kockákra vág...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1...a kalácsokat kicsi darabokra tépkedjük.. főzzünk csoki pudingot és azzal rétegesen lerakjuk...ha van otthon tetejére tehetünk tejszínhabot .......................................
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű