menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldfűszeres vaj


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


egy fej vöröshagyma
egy gerezd fokhagyma
vaj
két evőkanál zöldfűszer

Elkészítés:


Egy fej vöröshagymát és egy gerezd fokhagymát apróra vágunk, majd kissé megpárolunk egy pici vajon, majd hűlni hagyjuk.
Két evőkanálnyi zöldfűszert (pl. petrezselyem, kapor, snidling vagy turbolya esetleg tárkony) apróra vágunk és összekeverünk 4-5 evőkanálnyi puha vajjal. A végén összekeverjük a kihűlt hagymás vajjal, majd zsírpapírba tekerjük és a hűtőbe tesszük. Szeletelve tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Magdi
Krumplis palacsinta
Krumplis palacsinta

1 kg nyers burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszelem, majd összekeverem a többi hozzávalóval. Olajba mártott evõkanállal kis halmokat teszek a forró olajba, és kicsit szétnyomkodom...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Almás pite fagylalt
Almás pite fagylalt

Az almát meghámozzuk, magházát kiszedjük, 1/2 x 1/2 cm-es kockákra vágjuk. Egy kanál szőlőmagolajat felhevítünk egy serpenyőben, erre tesszük az almát párolódni. Rácsavarjuk fél c...

Elkészítési idő: 2 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Pilaf csirkemellből
Pilaf csirkemellből

A csirkemellet kifilézzük. A a csontot és a bőrét enyhén sós vízben megfőzzük, alaplevet készítünk belőle. A zöldségféléket és a húst is csíkokra, a paradicsomot apró kockákra vág...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ildikó
KONYHAI KISOKOS.megmaradt pékárú hasznosítása
KONYHAI KISOKOS.megmaradt pékárú hasznosítása

1...a kalácsokat kicsi darabokra tépkedjük.. főzzünk csoki pudingot és azzal rétegesen lerakjuk...ha van otthon tetejére tehetünk tejszínhabot .......................................

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk