Családireceptkönyv.hu

Miccs


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dkg darált hús ( nekem csak sertés húsom volt, de az az igazi, ha van benne birka, marha hús is)
csombor (borsikafű)

frissen őrölt bors
1 mk fasírt fűszerpor
1 mk szódabikarbóna

Elkészítés:


A húst a fűszerekkel összegyúrjuk, majd állni hagyjuk, hogy jól összeérjenek az ízek.

Vizes kézzel megformázzuk őket, majd forró olajban megsütjük. (Az eredeti recept parázson készül)

Mustárral,vagy bármilyen savanyúsággal fogyasztható!

Trükkök, tippek, praktikák:


sokkal finomabb a miccs, ha sütés előtt néhány órával elkészítjük, így összeérnek az ízek.

Miccs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Almás sertésszűz
Almás sertésszűz

A húst vágjuk fel 1,5-2 centis szeletekre. Sózzuk-borsozzuk mindkét oldalát. Egy serpenyőbe öntsünk kevés olívaolajat, és erős lángon pirítsuk meg a hússzeletek mindkét ol...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Szűz - Csabai titok - OK
Szűz - Csabai titok - OK

1. A csíkokra vágott húst hagymás olajon lepirítjuk, sózzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a csíkokra vágott bacon szalonnát, gombát és a csemege uborkát és tovább pároljuk. 2. Ekkor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Darált húsból rántott hús
Darált húsból rántott hús

20 percig hűtőben tartjuk , majd panírozzuk, 2 tojás , liszt , zsemlemorzsával.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nagy
Debrői fojtott(Ízőrzők Aldebrő)
Debrői fojtott(Ízőrzők Aldebrő)

A sertéscombot kockákra vágjuk, a vöröshagymát felaprítjuk. Két evőkanálnyi zsírt egy nagyobb lábasban felolvasztunk, ebben üvegesre pároljuk a hagymát. Egy deci vízzel felenged...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk