2 ek balzsamecet
2 ek dijoni mustár
1 kk oregano
1 kk bazsalikom
0,5 kk kakukkfű
0,5 kk só
0,5 kk vegeta
40 ml extra szűz olívaolaj
Az összes hozzávalót keverd krémesre, majd öntsd rá a felkockázott csirkemellre. Jól forgasd össze az egészet, hogy a pácból mindenhova jusson. Én ezt este csinálom, másnap csak megsütöm. Kb. 500 gr húsra való adag.
A megtisztított melleket lecsöpögtetjük, ha vastagabbak, kicsit kiklopfoljuk. Egy olajjal kikent tepsibe vagy jénaiba fektetjük. Meghintjük kevéske sóval, borssal. A vöröshagymát f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet középen kettévágjuk, majd 2-2 szeletet vágunk belőle. A lisztet összekeverjük a parmezán felével, majd többször megforgatjuk benne a húst. Forró olajban mindké...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkecombokat félbevágjuk, és besózzuk. A rozmaringot leszárazzuk, kissé összeaprítjuk. Magas falú serpenyőben olajat forrósítunk, és beletesszük a combokat. Hirtelen megpirítju...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát apróra vágjuk, és a zsírban megfuttatjuk. 2. Meghintjük fűszerpaprikával, felöntjük egy kevés vízzel, majd beletesszük a csirkedarabokat. 3. Ezután hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz