2 ek balzsamecet
2 ek dijoni mustár
1 kk oregano
1 kk bazsalikom
0,5 kk kakukkfű
0,5 kk só
0,5 kk vegeta
40 ml extra szűz olívaolaj
Az összes hozzávalót keverd krémesre, majd öntsd rá a felkockázott csirkemellre. Jól forgasd össze az egészet, hogy a pácból mindenhova jusson. Én ezt este csinálom, másnap csak megsütöm. Kb. 500 gr húsra való adag.
A csirkecombokat megtisztítom, besózom és megszórom a fűszerek keverékével. A megtisztított burgonyát a kizsírozott tepsibe rakom, és ízlés szerint sózom. A nagyobb darabokat el...
Elkészítési idő: l,5 óra Nehézség: KönnyűA paprikákat kockára, a hagymát és az újhagymát karikára vágom, a cukkinit nagy lukú sajtreszelőn lereszelem és a kukoricaolajon megpárolom. Ha a zöldségek elérték a megfelelő álla...
Elkészítési idő: 1 ÓRA Nehézség: KönnyűAz olajon az apróra vágott vöröshagymát átpirítjuk, rádobjuk a gombát. Fűszerezzük sóval, borssal, a kakukkfűvel, és az ajvárral. A fokhagymát kis szeletkékre vágjuk, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, majd kevés olajon üvegesre sütjük. A húst megmossuk, közepes méretű kockákra vágjuk, az ízlés szerinti arányokban elkevert fűszerekkel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű