Egy forró nyári napon nagyon üdítő ez a hideg, kókusztejjel és mentával, citrusokkal készülő sárgadinnye-krémleves.
2 sárgadinnye
» 2dl hideg víz
» cukor
» 1-2 citrom
» 1-2 zöldcitrom
» 1 csokor menta
» 2dl kókusztej
» tetejére pirított kókuszforgács
» menta
A sárgadinnyét felkockázzuk és beletesszük a turmixgépbe.
Belecsavarjuk egy citrom és egy lime levét.
Felöntjük kis vízzel, hozzáadunk egy kis cukrot, a kókusztejet és friss mentát.
Az összes hozzávalót összeturmixoljuk, és tálalásig behűtjük, és végül száraz serpenyőben pirított kókuszforgáccsal kínáljuk.
A gesztenyemasszát villával kissé összetöröm, majd turmixgép poharába téve a tejszínnel összekeverem. A pudingport külön simára keverem a tejjel. A gesztenyés keveréket felöntöm a...
Elkészítési idő: 1 óraPudingot főzünk. A gáztól levéve hozzáadjuk a csokit,simára keverjük. A meleg pudinghoz egyesével hozzáadjuk az 5-10 percig hideg vízben megpuhított zselatin-lapokat. Hagyjuk ki...
Elkészítési idő: 1 óra