Kenyér,sajt,felvágott
Díszítsük ízlés szerint zöldséggel, majonézzel, mustárral...
A műanyag kiszúróval szúrjuk ki a kenyeret, a felvágottat és a sajtot is
.Díszítsük ízlés szerint zöldséggel, majonézzel, mustárral...
Nem muszáj még egy szelet kenyeret a szendvics tetejére tenni, díszíthetünk felvágottal, sajttal is.
A hozzávalókat össze gyúrjuk, és tenyerünkel diónyi méretűre formázzuk,. Bő, forró olajban kisütjük! Frissen, tálaljuk!! PANIROZNI NEM KELL!!
Elkészítési idő:Az első lépés a padlizsánok sütése. Ehhez használhatsz konzervként kapható padlizsánpürét, sütheted a sütőben vagy nyílt lángon esetleg faszénen. Itt a trükk: azt az igazi, füstös...
Elkészítési idő: