Családireceptkönyv.hu

Sörben pácolt csirkecombok sütőben sütve


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



6 csirkecomb
0,5 dl sör
3 evőkanál olívaolaj
1 teáskanálnyi mustár
1 teáskanálnyi tárkony
1 fél teáskanálnyi őrölt kömény
2 gerezd fokhagyma
só, bors

Elkészítés:


A csirkecombokat megmossuk és egy tálba tesszük. A zúzott fokhagymát a mustárba keverjük és hozzáadjuk az olajat is és a fűszereket. Ezzel átkenjük a combokat és felöntjük a sörrel, a tálat lefedjük és legalább 2-3 órán át állni hagyjuk a pácolt húsokat. Majd kivajazott tepsibe tesszük és ráöntjük a páclevet is, 40 percen át sütjük. Időközben megforgatjuk, hogy jól átsüljenek.

Sörben pácolt csirkecombok sütőben sütve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Lazacos sajtos csirkemell tzatzikivel
Lazacos sajtos csirkemell tzatzikivel

A csirkemellet szép szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Tegyünk mindegyik szeletre egy is lazacot, sajtot, és tekerjük fel. Rögzítsük fogvájóval. Előmelegített sütőben 200...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Bácskai csirkemáj pirított tarhonyával
Bácskai csirkemáj pirított tarhonyával

A tarhonyához a vizet felforraljuk. A hagymát nagyon apróra összevágjuk, majd egy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a hagymát és a tarhonyát. A tűzről levéve megszórjuk a pirospap...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: ani44
Recept: Pikáns, nagyon finom, olcsó és messzi földö
Recept: Pikáns, nagyon finom, olcsó és messzi földö

A zúzát alaposan mossuk meg, majd ízlés szerint daraboljuk fel. (én kisebb kockákra vágtam) A vöröshagymát és a fokhagymát pucoljuk meg, majd vágjuk fel apróra. A gombát vékony...

Elkészítési idő: 1 ora
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tímea
Vörösboros kacsamell sült hagymával
Vörösboros kacsamell sült hagymával

A kacsamell bőrét levágjuk, majd egy éles késsel kis darabokra vagdossuk. Közepes lángon, egy száraz serpenyőben elkezdjük kisütni a zsírját. Pár perc után egy kevés vizet adhatunk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk