Családireceptkönyv.hu

Részeges disznó


Írta:

Elk. idő: kb. 1 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


4 személyre

80 dkg sertéscomb
2,5 dl sör
olaj
liszt
petrezselyem vagy snidling
őrölt bors

Elkészítés:


A húst szeleteld fel, végezd el az elősütést, de ezúttal a hús mindkét oldalán süljön pirosra. Ezután a szeleteket tedd egy lábasba, borsozd (esetleg még sózd is) és öntsd alá a sört. Lassú tűzön párold puhára, keverés helyett időnként rázogasd. Tálaláskor a hússzeleteket locsold meg a lábasban visszamaradt mártással és szórd meg finomra vágott petrezselyemmel, vagy metélőhagymával.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Évi
Vakarcs 3
Vakarcs 3

Elkészítése: 1. Pucoljuk meg, majd főzzük meg enyhén sós vízben a burgonyát. A puhára főtt krumplit, vágjuk kockákra. 2. Az élesztőt 1,5-2 dl langyos vízben lefuttat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rizsibizi
Rizsibizi

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejbegríz szelet
Tejbegríz szelet

A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjét egy csipet só hozzáadásával kemény habbá verjük. A sárgáját habosra keverjük a cukorral. Hozzáadjuk a tejet és az olajat, majd ezekkel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tari Éva
Puncs szelet
Puncs szelet

A recept: 1., Vedd elő a legnagyobb gáztepsidet! 2., Süss 10 tojásból egy piskótát, majd cérnával vágd ketté! (Ez lesz az alja és a teteje.) 3., Aztán süss még egy piskótát, de...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk