4 személyre
80 dkg sertéscomb
2,5 dl sör
olaj
liszt
petrezselyem vagy snidling
őrölt bors
só
A húst szeleteld fel, végezd el az elősütést, de ezúttal a hús mindkét oldalán süljön pirosra. Ezután a szeleteket tedd egy lábasba, borsozd (esetleg még sózd is) és öntsd alá a sört. Lassú tűzön párold puhára, keverés helyett időnként rázogasd. Tálaláskor a hússzeleteket locsold meg a lábasban visszamaradt mártással és szórd meg finomra vágott petrezselyemmel, vagy metélőhagymával.
A hagymát apróra vágjuk, a cukkínit alaposan megmossuk, majd a végét levágva vékony csíkokra vágjuk. A répát meghámozzuk, majd felkarikázzuk. Egy serpenyőben a hagymát, és a répát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rebarbarát megtisztítjuk, 2-3 cm-es darabokra vágjuk, és feltesszük főni annyi vízzel, ami bőven ellepi. Hozzáadjuk a cukrot, a fél citrom héját lehámozva, valamint a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A margarint kicsit megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a liszthez, amelybe belekevertük a sütőport, cukrot és a vaníliás cukrot. A tojást is hozzáadjuk, majd a kakaóport...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tortaformát kivajazzuk és megszórjuk darált mákkal. Ebbe tesszük a piskótát 160 fokon 80-90 percig sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű