Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Részeges disznó


Írta:

Elk. idő: kb. 1 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


4 személyre

80 dkg sertéscomb
2,5 dl sör
olaj
liszt
petrezselyem vagy snidling
őrölt bors

Elkészítés:


A húst szeleteld fel, végezd el az elősütést, de ezúttal a hús mindkét oldalán süljön pirosra. Ezután a szeleteket tedd egy lábasba, borsozd (esetleg még sózd is) és öntsd alá a sört. Lassú tűzön párold puhára, keverés helyett időnként rázogasd. Tálaláskor a hússzeleteket locsold meg a lábasban visszamaradt mártással és szórd meg finomra vágott petrezselyemmel, vagy metélőhagymával.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csokis áfonyás kenyér
Csokis áfonyás kenyér

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tari Éva
panna
panna

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Tejfölös uborkaleves
Tejfölös uborkaleves

Az uborkát alaposan megmossuk, meghámozzuk és nagyon apróra vágjuk vagy gyaluljuk. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a fokhagymát és leturmixoljuk. Ízesítjük egy kevés cukorral, anny...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karácsonyi borkrémleves
Karácsonyi borkrémleves

Elkészítés: 800 ml vizet a szegfűszeggel, a fahéjjal és a citrommal ízesítve felforraljuk, majd hozzáöntjük a bort és beforraljuk. Négy tojássárgáját a cukorral habosra keverjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk