4 személyre
80 dkg sertéscomb
2,5 dl sör
olaj
liszt
petrezselyem vagy snidling
őrölt bors
só
A húst szeleteld fel, végezd el az elősütést, de ezúttal a hús mindkét oldalán süljön pirosra. Ezután a szeleteket tedd egy lábasba, borsozd (esetleg még sózd is) és öntsd alá a sört. Lassú tűzön párold puhára, keverés helyett időnként rázogasd. Tálaláskor a hússzeleteket locsold meg a lábasban visszamaradt mártással és szórd meg finomra vágott petrezselyemmel, vagy metélőhagymával.
Egy nagy tálban a felkockázott banánt az ívójoghurttal botmixer segítségével összeturmixoljuk. Felöntjük a porcukorral elkevert őszilével. A friss barackokat felkoc...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához kev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű