Hozzávalók: 2 csirkemell, 4 alsó comb, 4 szárny. Szószhoz: ½ l ketchup, 1 zacskó sültcsirke fűszerkeverék, 1 dl olaj, 2 dl méz
Elkészítése: A húst tepsibe lefektetjük, majd ráöntjük a szószt. 1 órán át sütjük amíg meg nem kapja a tetejét, nem kell letakarni.
A megtisztított csirkemell szeleteket vékonyra klopfoljuk, és meghintjük sóval. Egy tálba szórjuk a forgatáshoz a lisztet, egy másik tálba ütjük a tojást, majd a sóval, borssal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz őzgerincformát kivajazzuk, megszórjuk zsemlemorzsával, kibéleljük a bacon szalonnával úgy, hogy kicsit fedjék egymást és a forma szélén túllógjanak. A csirkemellet felkockázzu...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Egy hőálló üvegtálat kikenünk kókuszolajjal. 2. A csirkemellet felszeleteljük, megmossuk, a szeleteket besózzuk, ízesítjük, majd a szeleteket egymás mellé a tálba pakoljuk. O...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A combokat megtisztítjuk, és minden oldalukat besózzuk. ◾️Egy sütőedénybe vagy tepsibe tesszük őket és rászeleteljük a megpucolt fokhagymákat és a rozmaring szálat. ◾️Ezután rá...
Elkészítési idő: 5-6 óra Nehézség: Könnyű