2 salátacukkini
1 fej salotta hagyma
1-2 fokhagyma gerezd
3 dkg parmezán
4-6 ek olívaolaj
2-3 tk citromlé
frissen őrölt bors
só
1/2 doboz Philadelphia natúr
kevés apróra vágott petrezselyem
A cukkinit megmosom, nagylyukú reszelőn lereszelem. A hagymát finomra vágom, kevés olívaolajon megpárolom, a végén a megroppantott fokhagymát is megfuttattom az olajon. Hozzáadom a cukkinit, picit sózom, megpárolom. Hűlni hagyom, majd leturmixolom. A kihűlt kencét összekeverem reszelt parmezánnal, sajtkrémmel, citromlével, petrezselyemmel. Só-bors ízesítésként, kevés olívaolaj és már készen is van.
A szalonnát és a lehártyázott húst kb. 2 cm-es kockákra vágjuk. Serpenyőben, kevés olajon zsírjára sütjük a szalonnát, a pörcöt kiszedjük. A visszamaradt zsiradékon fehéredésig pir...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk kb. 10-15 percig állni hagyjuk. Kiolajozott tepsibe nyújtjuk a tésztát, megkenjük pizzakrémmel majd ízlés szerint teszünk rá szalámit (téli szalámi, son...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűEgy tálban össze kell keverni a hozzávalókat. Nem kell dagasztani, csak annyira kell megkeverni, hogy összeálljon. (Én párszor átpörgettem rajta a robotgép dagasztókarát, de nem ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet alaposan megmossuk, kimagozzuk, majd összekeverjük a Koronás Befőzőcukorral. Forrástól számítva 10-15 percig főzzük, hozzáadjuk a konyakot, egyet forralunk rajta, és a ké...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű