-20 bodzavirág
-5 citrom karikázva
-2 kg cukor
-6 ek. citromsav
2 kg cukrot 2 liter vízzel sziruppá főzünk. Beletesszük a többi hozzávalót.
2 napig áztatjuk.
Tüllön átszűrjük.
Hűtőben tároljuk.
1:5 arányban hígítjuk
A vörösbört a cukorral felforraljuk, és lehűtjük. Az aromákat a szeszben feloldjuk és elkeverjük a borral.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű28 napig érleljük, utána lefejtjük, álli hagyjuk majd 10-12 nap múlva ismét lefejtjük.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA whiskyt felforrósítjuk, hozzákeverjük a cukrot,majd a kávét, végül felöntjük a felvert tejszínhabbal.
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA leveleket alaposan mossuk meg, majd ezután turmixoljuk péppé és tegyük bele egy kisebb fazékba. Öntsünk rá 750 ml vizet, és tegyük oda főni. Ha már elkezdett zubogni a víz, vegyü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű