• 100 g Szafi Fitt nyújtható keltészta helyettesítő sós lisztkeverék
• 1 db egész tojás
• 4 db tojásfehérje
Az alapanyagokat gyúrjuk össze, majd 10 percet pihentessük.
Ezután 3 egyenlő részre osszuk el a tésztát és nedves kézzel formázzunk belőle bagetteket vagy zsemléket.
Éles késsel vágjuk be a tetejüket. (Ízlés szerint szórhatunk rá magokat.)
Előmelegített 175 fokos, légkeveréses sütőben 10 percig, majd alsó-felső funkción további 20 percig süssük.
A hozzávalókat felaprítjuk és összekeverjük, a sajtokat felszeleteljük. A veknit kb 2 cm távolságban bevagdossuk keresztben és hosszában, ügyelve arra, hogy az alját ne vágjuk át!...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA két tojással kelt tésztát készítünk,duplájára kelesztjük,kb. 30-40 perc alatt.A töltelékhez az uborkát apró kockákra vágjuk,sonkát daráljuk,a sajtot lereszeljük.Összedolgozzuk,í...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálba öntjük, és alaposan összedolgozzuk. Mindegyik hozzávaló legyen szobahőmérsékletű. Ha kész, formázzunk belőle gombócot, kicsit lapítsuk ki, és tegyük...
Elkészítési idő: 135 perc Nehézség: KönnyűKeverőtálba szitálom a liszteket és a sütőport, sózom, hozzáöntöm az olajat és a meleg vizet. Alaposan eldolgozom, átgyúrom a tésztát, míg rugalmas nem lesz és szépen elválik az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű