1 csomag réteslap,
2 evőkanál extra szűz olívaolaj,
15 dkg reszelt trappista sajt, 15 dkg reszelt karaván sajt,
15 dkg reszelt anikó sajt,
2 db tojás,
2 dl pohár tejszín,
2-3 evőkanál liszt,
őrölt szerecsendió, petrezselyem zöld
Elkészítési mód:
A sajtokat összekeverjük a felvert tojásokkal, fűszerekkel, liszttel és a tejszínnel. A réteslapokat kb. 10x10-es kockákra vágjuk és a muffin sütőformákat 3-4 db lappal kibéleljük, majd megtöltjük a sajtos keverékkel.
150-160 fokos sütőben körülbelül 30 percig sütjük, majd színes salátalevelekkel tálaljuk.
Ügyeljünk, hogy pontosan a tálalás előtt süljön meg, mert rövid állás után már összeesik és nem lesz szép.
A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A májat megtisztítjuk az inaktól, megmossuk, és apró kockákra vágjuk. Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk benne a hagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLényegében egy húslevest főzöl, sótlanul. A hozzávalókat tetszés szerint változtathatod. Ez a recept egy magyarosabb változat, a világ több táján más-más módon készítik. Akár zölds...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz alapanyagokat összekeverjük, hűtőbe tesszük 2-3 órára.Utána olajos kézzel adagonként kisütjük forró olajban.a nyers tésztát hűtőben több napig tárolhatjuk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű