1 kleine Dose Kichererbsen (120 g Abtropfgewicht),
3 EL Olivenöl,
2 EL Zitronensaft,
1 Knoblauchzehe,
1 EL gehackte frische Minze,
Jodsalz,
gemahlener Kreuzkümmel
Die Kichererbsen abtropfen lassen und fein pürieren, dabei langsam das Olivenöl und den Zitronensaft dazugeben. Den Knoblauch schälen und zum Kichererbsenpüree pressen, mit der Minze unterrühren. Den Aufstrich mit Jodsalz und Kreuzkümmel abschmecken
Kichererbsen liefern hochwertiges Eiweiß und sind in dieser Form gut verträglich für Kinder mit empfindlichem Darm.
1. A tejben felfuttatjuk az élesztőt a cukorral. A lisztet összekeverjük a sóval, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt a tejjel + az olajat és annyi vizet, hogy közepesen lág...
Elkészítési idő:A hozzávalókból keverjünk tésztát, fűszerezzük,a virsliket tűzzük fel hurkapálcákra, és annál fogva forgassuk meg lisztben.Töltsük a tésztát magas pohárba, és mártsuk meg benne a v...
Elkészítési idő: 1 óra3 tojás sárgához tettem 4 evőkanál cukrot, az elektromos habverővel alaposan elkevertem... a saját házi csokimat kicsit hagytam megolvadni... egy üvegtálat vízgőz fölé állítok.. eb...
Elkészítési idő: