1 kleine Dose Kichererbsen (120 g Abtropfgewicht),
3 EL Olivenöl,
2 EL Zitronensaft,
1 Knoblauchzehe,
1 EL gehackte frische Minze,
Jodsalz,
gemahlener Kreuzkümmel
Die Kichererbsen abtropfen lassen und fein pürieren, dabei langsam das Olivenöl und den Zitronensaft dazugeben. Den Knoblauch schälen und zum Kichererbsenpüree pressen, mit der Minze unterrühren. Den Aufstrich mit Jodsalz und Kreuzkümmel abschmecken
Kichererbsen liefern hochwertiges Eiweiß und sind in dieser Form gut verträglich für Kinder mit empfindlichem Darm.
A vöröshagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. A fokhagymákat megtisztítjuk, kivesszük a közepét, összetörjük. Ledaráljuk a húsokat. Olajat melegítünk, a vöröshagymát üveges...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű1. Az összes hozzávalót rakd egy nagyobb tálba és turmixold össze. Lehet, kicsit túl sűrűnek érzed a tésztát, de ne aggódj, ilyennek kell lennie. 2. Addig turmixold, amíg teljes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsük elő egy 17 X 24 cm-es, magas peremű tepsit. Először az alsó piskótaréteget fogjuk előkészíteni. Ehhez tegyük egy tálba az eszpresszó kávét, és ízlésünk szerint ízesítsük...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA palócleves elkészítéséhez a sertéshúst megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük, és kockára vágjuk. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A zöldbab...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű