menu

Családireceptkönyv.hu

Málnaszörp


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 l málnalé, 90 dkg cukor, 1 dl borecet

Elkészítés:


1. Összezúzzuk a málnát, majd egy üvegben 8-10 napig állni hagyjuk, erjesztjük.

2. A gyümölcsöt fehér vászonba tesszük, levét egy edénybe kicsurgatjuk.

3. Elkeverjük a gyümölcslevet a cukorral, felforraljuk, majd onnantól 8 percig főzzük. Közben lehabozzuk.

4. Míg forró, üvegekbe zárjuk, majd lassan kihűtjük.

Málnaszörp

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Bodzaszörp
Bodzaszörp

1. A hozzávalókat alaposan összekeverjük. Mi 3-5 literes üvegekben szoktuk ezt véghezvinni, megsokszorozva az alapanyagok mennyiségét. 2. 5 napig állni hagyjuk, lehetőleg fénym...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Télire bármely bogyós gyümiszörp
Télire bármely bogyós gyümiszörp

A szamócát folyóvíz alatt alaposan megmossuk, majd amikor már teljesen tiszta lesz az öblítővíz, akkor csumájától is megszabadítjuk, majd lemérjük. Ahány kiló a gyümölcs, annyi ké...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar rostos lé
rostos lé

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sültalma krémlikőr
Sültalma krémlikőr

5 db nagy almát vágjunk cikkelyekre, és vegyük ki a magházrészt. Tegyük a darabokat sütőpapírral borított tepsire, és egyenletesen szórjuk be őket 10 evőkanál barnacukorral. Az alm...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk